Stal jsem se podvedenou osobou na internetu a stálo mi to 10000 Kč. Kde se podává trestní oznámení?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Kde podat trestní oznámení?
Na nejbližší služebně PČ.
To chceš podat trestné oznámení kvůli tomu?
Koupil jsem kolečkové brusle po internetu v jednom eshopu a jezdí hrozně pomalu a je těžké se rozjet. Ostatní dojedou mnohem dál a já musím stále přidávat. Jsem z nich strašně utahanej. Špatná koupě? Přiznávám že byly zlevněné na polovinu.
To chceš podat trestné oznámení kvůli tomu?
Koupil jsem kolečkové brusle po internetu v jednom eshopu a jezdí hrozně pomalu a je těžké se rozjet. Ostatní dojedou mnohem dál a já musím stále přidávat. Jsem z nich strašně utahanej. Špatná koupě? Přiznávám že byly zlevněné na polovinu.
Omlouvám se ale asi jsem to popsal nedostatečně. Chci podat trestní oznámení za to že jsem koupil mobil, ale dotyčný chtěl poslat peníze předem že se jedná o ověřenou společnost. Po odeslání peněz na bankovní účet jsou stránky nedostupné a jeho mobil je vypnutý. Nekupoval jsem žádné brusle. Zřejmě došlo k omylu nebo shodě jmen u více příspěvků. Jak píšete zajdu na policii. Snad to tam vyřeší a podají trestní oznámení.
My se omlouváme,tady opravdu došlo k záměně jmen s jiným Davidem, který se ptal zároveň.
Určitě nahlásit na policii, možná je podvedených více a bude se podávat hromadná žaloba.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Určitě nahlásit na policii, možná je podvedených více a bude se podávat hromadná žaloba.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek