Chodí doktoři na přezkoušení?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Vítek Fiala

Chodí doktoři na přezkoušení?

Nový příspěvek od Vítek Fiala » 16 zář 2016 12:54

Když udělá doktorka školu tak pak ordinuje až do důchodu, nebo chodí na nějaké přezkoušení? Naše doktorka už je před důchodem ale o zdravotnictví toho už moc neví. Šel jsem k ní že mám flek na noze a strašně to bolí a ona mi poslala na kožní že je to vyrážka.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 16 zář 2016 14:06

Ukončením studia na LF pro mladé lékaře nic nekončí, ale teprve začíná. Musí ještě absolvovat postgraduální specializační vzdělání a složit atestaci ve svém oboru. Teprve po té mohou samostatně nastoupit jako lékaři. Jejich povinností je, dále se vzdělávat celý život. Takže musí sledovat odbornou literaturu, nejnovější poznatky a výzkumy ve zdravotnictví a sledovat i farmaceutické novinky, protože i léky se neustále vyvíjejí a mění.
Jestli nejsi se svojí lékařkou spokojen, máš právo ji změnit. Ale já se domnívám, že s flekem na kůži tě na kožní poslala zcela správně. Tam zase je odborník, který přesně pozná o co se jedná a podle toho tě bude léčit.

Vítek Fiala

Nový příspěvek od Vítek Fiala » 16 zář 2016 20:36

Tam šlo o to že jsem měl ucpanou tepnu. A ona mi poslala i když viděla oteklou rudou nohu na kožní. Tam mi jen kožařka zavolala sanitku a už jsem jel.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 17 zář 2016 08:25

Ve své původní otázce jsi ale nezmínil rudou oteklou nohu. S tím by tě na kožní neposlal ani úplný laik. Jestliže se tvá lékařka opravdu tolik zmýlila, buď si jistý, že na kožním zvedli telefon a pořádně jí to vysvětlili. Když se jedná o závažný omyl, jistě to oznámí i na lékařskou komoru.

Můj názor je, že starší lékař toho za svůj život už opravdu hodně viděl a je mnohem zkušenější, než mladý čerstvě vystudovaný s hlavou plnou teorie a málem praxe.
Ty ale určitě změň lékařku, když své nedůvěřuješ.

Vítek Fiala

Nový příspěvek od Vítek Fiala » 17 zář 2016 08:29

Omlouvám se Ann je pravda že jsem to u první otázky špatně formuloval. To v tom rozčílení. Máte pravdu a souhlasím s Vámi. Děkuji za vyčerpávající odpověď.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Mají doktoři také dovolenou?
       od Králík » 16 srp 2016 08:11 »
    3 Příspěvků
    880 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Jitule
    16 srp 2016 15:21
  •    Mají doktoři vyšší imunitu?
       od Tereza » 25 led 2017 10:49 »
    2 Příspěvků
    662 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ann
    25 led 2017 11:20
  •    Kouří cigarety také lékaři a doktoři?
       od Ludvík » 07 lis 2017 10:53 »
    5 Příspěvků
    824 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Andr3w1
    07 lis 2017 23:01
  •    Chodí dobrovolný hasič do práce ?
       od Krek » 06 dub 2016 19:19 »
    1 Příspěvků
    996 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Čertík
    06 dub 2016 20:18
  •    V kolika letech chodí děti do 9 třídy ?
       od Jirka » 06 čer 2016 13:33 »
    2 Příspěvků
    1151 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Nikola Drábková
    06 čer 2016 14:54