Když udělá doktorka školu tak pak ordinuje až do důchodu, nebo chodí na nějaké přezkoušení? Naše doktorka už je před důchodem ale o zdravotnictví toho už moc neví. Šel jsem k ní že mám flek na noze a strašně to bolí a ona mi poslala na kožní že je to vyrážka.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Acema
a proto je doporučuji.
Chodí doktoři na přezkoušení?
Ukončením studia na LF pro mladé lékaře nic nekončí, ale teprve začíná. Musí ještě absolvovat postgraduální specializační vzdělání a složit atestaci ve svém oboru. Teprve po té mohou samostatně nastoupit jako lékaři. Jejich povinností je, dále se vzdělávat celý život. Takže musí sledovat odbornou literaturu, nejnovější poznatky a výzkumy ve zdravotnictví a sledovat i farmaceutické novinky, protože i léky se neustále vyvíjejí a mění.
Jestli nejsi se svojí lékařkou spokojen, máš právo ji změnit. Ale já se domnívám, že s flekem na kůži tě na kožní poslala zcela správně. Tam zase je odborník, který přesně pozná o co se jedná a podle toho tě bude léčit.
Jestli nejsi se svojí lékařkou spokojen, máš právo ji změnit. Ale já se domnívám, že s flekem na kůži tě na kožní poslala zcela správně. Tam zase je odborník, který přesně pozná o co se jedná a podle toho tě bude léčit.
Ve své původní otázce jsi ale nezmínil rudou oteklou nohu. S tím by tě na kožní neposlal ani úplný laik. Jestliže se tvá lékařka opravdu tolik zmýlila, buď si jistý, že na kožním zvedli telefon a pořádně jí to vysvětlili. Když se jedná o závažný omyl, jistě to oznámí i na lékařskou komoru.
Můj názor je, že starší lékař toho za svůj život už opravdu hodně viděl a je mnohem zkušenější, než mladý čerstvě vystudovaný s hlavou plnou teorie a málem praxe.
Ty ale určitě změň lékařku, když své nedůvěřuješ.
Můj názor je, že starší lékař toho za svůj život už opravdu hodně viděl a je mnohem zkušenější, než mladý čerstvě vystudovaný s hlavou plnou teorie a málem praxe.
Ty ale určitě změň lékařku, když své nedůvěřuješ.
Omlouvám se Ann je pravda že jsem to u první otázky špatně formuloval. To v tom rozčílení. Máte pravdu a souhlasím s Vámi. Děkuji za vyčerpávající odpověď.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek