Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Kolóšek9995
Nový příspěvek
od Kolóšek9995 » 25 říj 2016 07:56
Co se dává do bramborového salátu? Tatarka nebo majonéza?
-
Čertík
- člen
- Příspěvků 2691
- Registrován 20 úno 2016 08:35
Nový příspěvek
od Čertík » 25 říj 2016 07:59
Dávám vždy majonézu. Přijde mi taková jemnější než tatarka. No asi půjde použít i ta tatarka ale majonéza mi tam sedí víc.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 25 říj 2016 08:02
Jednou jsem dát tu tatarku zkusila a opravdu to nebylo to pravé. Majonéza je vhodnější.
-
Kolóšek9995
Nový příspěvek
od Kolóšek9995 » 25 říj 2016 08:06
Děkuji vám
-
-
- 2 Příspěvků
- 853 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
28 lis 2018 14:39
-
-
- 5 Příspěvků
- 1067 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
31 kvě 2018 17:33
-
-
Jde udělat domácí majonéza nebo tatarka bez vajec?
Příspěvků 12
od Koudy » 15 dub 2018 08:47 »
Chtěl bych udělat domácí tatarku nebo majonézu ale bojím se syrových vajec a salmonelózy. Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a...
- 12 Příspěvků
- 1753 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
16 dub 2018 09:14
-
-
Jakou zeleninu do bramborového salátu?
Příspěvků 1
od DAN » 22 črc 2016 15:20 »
jako sorry ale poprví vařím bramborovej salát. dává se tam zavařená zelenina nebo můžu dát čerstvou? to by byla asi ta čerstvá tvrdá ne? Omlouvám se ale fakt nevím jak to udělat. DAN
- 1 Příspěvků
- 923 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
22 črc 2016 16:08
-
-
Vaření bramborového salátu bez odležení brambor
Příspěvků 2
od Vilda » 24 říj 2016 13:39 »
Proč se dělá bramborový salát z den předem vařených brambor? Když ho udělám hned po dovaření brambor tak to nepude? Nebo proč je nechat odležet? Je přece lepší když jsou čerstvé vařené ten den ne?...
- 2 Příspěvků
- 963 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Vilda
24 říj 2016 14:25