Nová úprava poradny

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nová úprava poradny

Nový příspěvek od Ann » 09 lis 2016 07:30

Jak se vám líbí nově upravené stránky? Přiznám se, že mě vůbec. Červené varování co je zakázáno je rušivé a vkládat nejde ani odkaz - pokud by byl třeba. Nikdy jsem sem nic okopírovaného z jiných stránek nevložila, a jestli to někdo udělal, snad by stačilo, poslat mu poštou upozornění. Co je zakázáno by možná měli vidět neregistrovaní uživatelé, myslím že není nutné, aby jsme to tam měli my registrovaní.
Při psaní delšího textu někdy používám Word, tam si to napíšu a sem jen zkopíruji. Kopíruji ale svůj originál text. To už také nejde a to mi vadí.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Admin 24poradna.eu
člen
Příspěvků 169
Registrován 12 úno 2016 08:17

Nový příspěvek od Admin 24poradna.eu » 09 lis 2016 07:43

Je to jen dočasné řešení než vymyslím jak to udělat. Snad během dneška na něco přijdu.

Ann
člen
Příspěvků 6632

Nový příspěvek od Ann » 09 lis 2016 07:47

OK, děkuji. :)

pozorovatel

Nový příspěvek od pozorovatel » 09 lis 2016 07:52

Ann ty sice píšeš že si nikdy nic nezkopírovala.
Stačí zadat do vyhledávače google tvůj včerejší text:
Meloun je teplomilný a nesnáší kolísání teplot, pěstování melounů je proto vhodné v teplejších oblastech.
A vyběhne přesně ten samej text (každé písmenko je stejné) na webu jaktak.cz - článek : Jak pěstovat meloun.

U Mudr.lanta jsem tich zkopírovaných textů napočítal asi 20 během několika minut. U ostatních jsem nenašel jediný zkopírovaný text.

Chtěl jsem se zde registrovat ale ještě počkám jak to dopadne. Zatím se dobře bavím když to tak čtu. Ještě že jsem registraci neprovedl. Mějte se a možná někdy v budoucnu až se to tu nebude hádat tak se zaregistruju. Zatím se dobře bavím. :lol:
pozorovatel

Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 09 lis 2016 08:11

Nemá cenu se tu hádat a obviňovat jeden druhého kdo co zkopíroval a kdo co ne. Dostal jsem takový nápad. Mám ho napsat zde?

Admin 24poradna.eu
člen
Příspěvků 169

Nový příspěvek od Admin 24poradna.eu » 09 lis 2016 08:12

Jo napiš prosím budu rád za :idea: . Mě zatím nic nenapadá.

Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 09 lis 2016 08:28

Je to ale jen takový TIP. Možná by to ale mohlo fungovat. Jak píše Ann je pravda že to upozornění vypadá příšerně. Na druhou stranu je mi jasné že vložení odkazu nebo opsaného textu nemá pro poradnu význam. Tak mě napadlo toto. Napište kdo by s tím souhlasil a kdo ne.

Kdybych byl adminem tak:
Odstranil bych ty červeně psané texty nebo je nechal jak napsala správně Ann pouze pro neregistrované uživatele. Důrazně bych v podmínkách zakázal jakékoliv kopírování textu z jiného webu. Povolil bych v podmínkách vložení odkazu pokud se to bude týkat příspěvku ale s nějakým limitem například jeden odkaz na 20 odpovědí od jednoho uživatele. Tudíž by nedocházelo ke kopírování textu z jiných webu uživatel by dal raději odkaz na celý článek a zároveň by to bylo limitované že by nebylo odkazů příliš.Já píšu na více poradnách už několik let a musím potvrdit že některé odpovědi opravdu potřebují někdy doplnit o odkaz. Když se to nebude přehánět tak myslím že by to tak mohlo fungovat.

Ann
člen
Příspěvků 6632

Nový příspěvek od Ann » 09 lis 2016 08:51

pozorovatel Ann ty sice píšeš že si nikdy nic nezkopírovala.
Stačí zadat do vyhledávače google tvůj včerejší text:
Meloun je teplomilný a nesnáší kolísání teplot, pěstování melounů je proto vhodné v teplejších oblastech.
A vyběhne přesně ten samej text (každé písmenko je stejné) na webu jaktak.cz - článek : Jak pěstovat meloun.

U Mudr.lanta jsem tich zkopírovaných textů napočítal asi 20 během několika minut. U ostatních jsem nenašel jediný zkopírovaný text.

Chtěl jsem se zde registrovat ale ještě počkám jak to dopadne. Zatím se dobře bavím když to tak čtu. Ještě že jsem registraci neprovedl. Mějte se a možná někdy v budoucnu až se to tu nebude hádat tak se zaregistruju. Zatím se dobře bavím. :lol:
pozorovatel
Promiň pozorovali, tady jsi zkopíroval jen část mého textu. Napsala jsem pravdu, tak nás to učili na zemědělce. To bych nesměla napsat ani Dobrý den, vsadím se, že stejných pozdravů je všude plno. :lol: Většina článků na webech které píší o rostlinách není správná, byl by nesmysl je někam kopírovat. Nejvíc hloupostí píší právě prodejci, napíšou nesmysl a zboží se pak lépe prodává. :idea:
Dej nám sem prosím odkaz, kde se tady hádáme. To bych si přečetla ráda. :lol: Myslím že rozruch jsi vnesl až ty, chováš se jako troll. Už tě krmit nebudu. :lol:

Admin 24poradna.eu
člen
Příspěvků 169

Nový příspěvek od Admin 24poradna.eu » 09 lis 2016 09:01

Uděláme to takto:
Já smažu tu červenou příšernost pro všechny a budeme v poradně pokračovat a třeba za měsíc si řekneme jestli to jde nebo ne (pokud to bude v pořádku, nemusíme řešit nic). Pokud je totožná jedna věta jednou za čas, s tím asi nic neuděláme. Někde jsem si všiml že uživatel Mudr.lant dával pod zkopírovaný text odkaz na zdroj. To se mi líbilo. Pokud se nejedná o jednu větu, ale něco delšího, určitě tam odkaz odkud to je dejte. Nejlepší je samozřejmě napsat text podle sebe. Pokud otázku doplní odkaz, jednou za čas to nevadí. Pokud se zkopíruje text odjinud - citace, recept, někoho nápad (něco co nejde napsat podle sebe a je to delší než jedna věta) připsat pod to (zdroj: http://www.adresawebu.cz). Myslím že by to mohlo fungovat. Jestli ale bude za měsíc u 40 otázek u 10 z nich odkaz jinam tak to budeme muset udělat nějak jinak, protože si vědomě pošleme 1/4 lidí pryč.
Myslím že se dá vždy dohodnout a není zapotřebí to nijak hrotit.

Ann
člen
Příspěvků 6632

Nový příspěvek od Ann » 09 lis 2016 09:01

Čertíkův nápad se mi líbí, myslím, že po takto důkladném vysvětlení jaké se tady objevilo, nikdo vkládat odkazy nebude, jestli že to nebude nevyhnutelně nutné. Ale ráda bych tady zachovala možnost vložit si text který jsem si předem napsala ve wordu, abych se později nemusela dívat na svoji záhadnou češtinu. :lol:

Admin 24poradna.eu
člen
Příspěvků 169

Nový příspěvek od Admin 24poradna.eu » 09 lis 2016 09:10

Ale ráda bych tady zachovala možnost vložit si text který jsem si předem napsala ve wordu, abych se později nemusela dívat na svoji záhadnou češtinu.
Hotovo.

Ann
člen
Příspěvků 6632

Nový příspěvek od Ann » 09 lis 2016 09:13

Děkuji. :DPoznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Úprava fotek v telefonu Android
       od Kamola 23 » 18 dub 2016 13:09 »
    3 Příspěvků
    1157 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Kamola 23
    18 dub 2016 17:16
  •    Zdravá tepelná úprava potravin
       od Zdena Tichá » 20 čer 2016 17:13 »
    2 Příspěvků