Chci si pořídit nějaké zvířátko. Chci ho ale mít co nejdéle. Žije déle kočka nebo pes?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Žije déle kočka nebo pes
Tak tak, je to přibližně stejné. Psi i kočky už trpí stejnými nemocemi jako lidé a proto často umírají předčasně. Když chceš, aby s tebou zvířátko dlouho žilo, musíš si vzít zdravé mládě od dobrého chovatele, který nechal vyšetřit zdravotní stav obou rodičů, jen tak máš záruku, že nebude mít žádnou dědičnou vadu.
Kočka a pes jsou dva naprosto odlišní tvorové s jiným způsobem života. Měla bys napřed zvážit nejen co chceš, ale hlavně co tomu zvířeti můžeš dát, protože tím, že si ho vezmeš, přebíráš i zodpovědnost za jeho život. Každý dříve než si zvířátko pořídí, měl by si dobře prostudovat, co které zvíře potřebuje a jak se o něj má správně starat a také zvážit, jestli na to má vhodné podmínky, aby zvíře netrpělo. Na internetu najdeš spoustu článků, něco si o tom počti a teprve pak se rozhoduj.
Kočka a pes jsou dva naprosto odlišní tvorové s jiným způsobem života. Měla bys napřed zvážit nejen co chceš, ale hlavně co tomu zvířeti můžeš dát, protože tím, že si ho vezmeš, přebíráš i zodpovědnost za jeho život. Každý dříve než si zvířátko pořídí, měl by si dobře prostudovat, co které zvíře potřebuje a jak se o něj má správně starat a také zvážit, jestli na to má vhodné podmínky, aby zvíře netrpělo. Na internetu najdeš spoustu článků, něco si o tom počti a teprve pak se rozhoduj.
Děkuji určitě na to mrknu.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 1037 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Matěj Trdelka
27 zář 2017 09:44
-
- 3 Příspěvků
- 843 Zobrazení