Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Jiří Vrána
Nový příspěvek
od Jiří Vrána » 17 lis 2016 08:37
Plní se koblížky marmeládu před tím než se to smaží?
-
Čertík
- člen
- Příspěvků 2691
- Registrován 20 úno 2016 08:35
Nový příspěvek
od Čertík » 17 lis 2016 09:17
Koblížky se plní náplní až po usmažení. Když se dosmaží tak se to nich píchne plnička. Proto můžeš vidět z jedné strany koblih dírku od té plničky.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 17 lis 2016 10:22
V pekárnách to dělají přesně tak, jak píše Čertík. Při domácí výrobě je možné vykrojit kolečko, dát marmeládu a druhým kolečkem zakrýt a stlačením slepit. Mnohem jednodušší ale je, stříknout marmeládu až po usmažení do hotové koblihy.
-
-
Jak se plní koblížky?
Příspěvků 2
od Marta » 12 bře 2016 16:53 »
Jak se dostane ten džem dovnitř? Plní se ještě před pečením? Nebo až po a jak?
- 2 Příspěvků
- 1063 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Šímová
12 bře 2016 16:55
-
-
Osušit řízky před smažením ?
Příspěvků 2
od Oli » 02 črc 2016 14:06 »
K čemu je dobré osušit maso po umytí před smažením ? Stane se něco když obalím vlhké maso ?
- 2 Příspěvků
- 1004 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
02 črc 2016 15:32
-
-
Dávat sýr před smažením do mrazáku?
Příspěvků 3
od Libor » 27 úno 2018 11:25 »
Všiml jsem si že někteří lidé před smažením smaženého sýru ho dávají do mrazáku. Má to nějaký logický důvod? Děkuji
- 3 Příspěvků
- 803 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
28 úno 2018 12:19