Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Vlado
Nový příspěvek
od Vlado » 24 lis 2016 15:16
Vztahuje se reklamace na cestovní zájezdy na špatné počasí? Pokud slibují prosluněné pláže a celou dobu tam prší mám nárok na reklamaci vrácení peněz?
-
Jindra
Nový příspěvek
od Jindra » 24 lis 2016 15:17
Reklamovat lze hodně věcí. Na špatné počasí na zájezdu se ale reklamace opravdu nevztahují. Takovou reklamaci by ti žádné cestovní kancelář neuznala.
-
Ludek
Nový příspěvek
od Ludek » 24 lis 2016 15:18
Počasí samozřejmě reklamovat nejde. Záleží na tom jaké počasí zrovna vyjde když přijedeš na dovolenou. Zato cestovní kancelář opravdu ručit nemůže. Bohužel.
-
Neena
Nový příspěvek
od Neena » 01 čer 2021 12:07
No pokud jste neměli pojištění slunečného počasí, tak to bohužel opravdu reklamovat nejde. Pracovala jsem dlouhé roky v cestovní agentuře, kde jsme nabízeli zájezdy od různých cestovních kanceláří. A musím říct, že mi kolikrát chtěli lidi reklamovat například i špatnou zrnitost písku na pláži nebo třeba, že byl pozvolný vstup do moře až moc pozvolný
Ale co se týká počasí, je to prostě riziko cestování. Chce to asi si vybrat sezónu, kdy opravdu je v některý h zemích jistota krásného počasí. Řadí se mezi ně třeba i Turecko s
takovými krásnými možnostmi výletů.
-
-
Jaké je riziko koupi zájezdu na netu?
Příspěvků 4
od Brichová Kateřina » 14 led 2018 18:05 »
Letos chceme jet na novomanželskou cestu a vybíráme si destinaci na internetu. Bude lepší, když si ji objednáme na stránkách poskytovatele zájezdů nebo na pobočce ve městě?!
- 4 Příspěvků
- 1014 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
14 led 2018 20:15
-
-
Jak postupovat při reklamaci zájezdu?
Příspěvků 1
od Pavel Bárta » 02 úno 2018 08:38 »
Dobrý den. Jeli jsme s jednou cestovní kanceláří na zájezd který neproběhl podle smluvních podmínek. Dostali jsme menší pokoj a nebyla na něm slíbená wifi. Jak postupovat po návratu s reklamací?
- 1 Příspěvků
- 669 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
02 úno 2018 11:03
-
-
Co lze po dovolené reklamovat?
Příspěvků 2
od Lucie N. » 24 lis 2016 08:08 »
Co všechno se může po dovolené reklamovat u cestovní agentury? Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
- 2 Příspěvků
- 834 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ondra
24 lis 2016 08:11
-
-
Jak správně reklamovat zájezd
Příspěvků 4
od Sooby » 24 lis 2016 15:20 »
Pokud na zájezdu vše neprobíhá jak má kde můžete zájezd reklamovat po návratu z dovolené ? Kam tuto záležitost dojít vyřídit. :!:
- 4 Příspěvků
- 1074 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sooby
24 lis 2016 15:24
-
-
Můžu reklamovat vrzající postel?
Příspěvků 4
od Franta45 » 24 zář 2017 16:02 »
Koupil jsem novou postel ale pokaždé když se v noci otočím tak je slyšet vrzání. Je to důvod k reklamaci? Postel sestavovali přímo zaměstnanci dané firmy. Jedná se o dřevěnou postel které stála 8000...
- 4 Příspěvků
- 2544 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Velveta
23 pro 2021 13:31