Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Milan30
Nový příspěvek
od Milan30 » 27 lis 2016 13:08
Chtěl bych se zeptat jak velké kousky se krájí na škvarky? Předpokládám že se sádlo trochu srazí při škvaření.
-
dabač
- člen
- Příspěvků 2273
- Registrován 06 črc 2016 14:10
Nový příspěvek
od dabač » 27 lis 2016 14:25
Ono jde o to zda chcete škvarky míti jako poživatinu a nebo ze zabijačky pokud máte toho hodně tak hlavně na vyškvaření a dostat z toho co nejvíce sádla .Zpravidla se krájí tak1,5x1,5 cm.Já když zabíjel a člověk toho měl ze dvou prasat třicet kg čistého tak jsem to mlel na masovém mlýnku sítkem č.12.
-
Milan30
Nový příspěvek
od Milan30 » 28 lis 2016 03:56
Zkusím to na tich 1,5 cm. Děkuji za radu
-
-
Škvarky domácí výroba
Příspěvků 3
od Nut » 29 čer 2016 19:24 »
Když mám nakrájené sádlo na škvarky jak mám postupovat dál ? Mám dát pod něj do hrnce olej ? Nebo ho dát jen tak na sucho ? Aby se to nepálilo.
- 3 Příspěvků
- 1467 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
29 čer 2016 20:59
-
-
Jsou hodně nezdravé škvarky se sádlem?
Příspěvků 3
od nemo » 05 pro 2016 19:02 »
Poslední dobou miluju škvarky na chleba namazaný sádlem, cibulku a sůl. Je to hodně nezdravé? Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz...
- 3 Příspěvků
- 972 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
06 pro 2016 07:18
-
-
Hodně tvrdé škvarky?
Příspěvků 6
od Bohouš Studený » 06 srp 2017 10:30 »
Dá se s tím něco udělat když škvarky jsou opravdu hodně tvrdé že nejdou ani rozkousat?
- 6 Příspěvků
- 1176 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Bohouš Studený
06 srp 2017 11:26
-
-
- 3 Příspěvků
- 997 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
05 pro 2016 22:13
-
-
Na jaké kousky krájet zelí?
Příspěvků 3
od Vladimír » 27 bře 2017 09:27 »
Na jak velké kousky krájíte čerstvé zelí ze kterého děláte dušené ke kachně?
- 3 Příspěvků
- 895 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Lukáš
27 bře 2017 09:30