Dušené zelí z čerstvého nebo naloženého?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
ROMAN

Dušené zelí z čerstvého nebo naloženého?

Nový příspěvek od ROMAN » 04 led 2017 08:32

Je lepší si s tím dát práci a nakrájet hlávku čerstvého zelí, nebo stačí to kysané naložené na vaření zelí ke knedlo vepřo?




Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 04 led 2017 09:38

Obojí je možné. S kysaným budeš mít méně práce a bude dřív hotové, ale čerstvé zelí je chutnější.

Sandra

Nový příspěvek od Sandra » 04 led 2017 09:45

Také to tak dělám. Pokud pospíchám použij zelí ve sklenici pokud mám čas a chuť vařím ze zelí čerstvého. Na tom mi chutná že ho krájím na větší kousky. Má pak lepší strukturu při podávání.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 04 led 2017 10:39

Používám obojí zelí, ale k vepřovému převážně kysané a nejlépe moravské.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Jde udělat z čerstvého zelí dušené k masu?
       od Patricie » 14 srp 2016 18:54 »
    2 Příspěvků
    1872 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Paulie
    14 srp 2016 20:02
  •    Kolik procent vody obsahuje čerstvé zelí?
       od Kalousek » 11 bře 2016 12:29 »
    2 Příspěvků
    1800 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Kalousek
    11 bře 2016 12:31
  •    kysané nebo čerstvé zelí do segedínu?
       od Radka Zlatná » 09 zář 2016 16:57 »
    2 Příspěvků
    1543 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Čertík
    09 zář 2016 17:09
  •    Minimální množství zelí na nakládání
       od vrzalka » 24 lis 2016 13:15 »
    7 Příspěvků
    1858 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    25 lis 2016 09:58
  •    Červené nebo bílé zelí?
       od Kateřina » 04 pro 2016 12:46 »
    3 Příspěvků
    1148 Zobrazení
    Poslední příspěvek od milča
    05 pro 2016 07:28