Jak uchovat dlouho hranolky

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Chorvat

Jak uchovat dlouho hranolky

Nový příspěvek od Chorvat » 20 led 2017 19:35

Hranolky po osmažení během desítek minut změknout a mají úplně jinou konzistenci. To není způsob jak tomu zabránit aby vydržely několik hodin? Nechce se mi pořád smažit čerstvé hranolky ale ty osmažené dříve pak chutnají hrozně.




Uživatelský avatar
Paulie
člen
Příspěvků 1535
Registrován 16 úno 2016 08:21

Nový příspěvek od Paulie » 20 led 2017 19:37

Možná když je nesolíš dopředu ale až před konzumací že díky tomu tolik nezměknou.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 20 led 2017 19:42

Vždy hranolky zavadnou, i když je děláš domácí.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 20 led 2017 20:08

Hranolky se musí dělat vždy čerstvé, jen v množství jaké se sní. Když je peču nasucho v troubě, také jsou dobré jen než vystydnou. Pak ztvrdnou a už se nedají jíst.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Jak uchovat dlouho pečivo
       od Marcela333 » 01 kvě 2016 20:47 »
    2 Příspěvků
    1060 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Paulie
    01 kvě 2016 22:32
  •    Jak uchovat čtyřlístek na dlouho ?
       od prcek » 07 črc 2016 19:00 »
    3 Příspěvků
    1851 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Sova
    07 črc 2016 23:56
  •    Jak uchovat jablečný mošt hodně dlouho ?
       od Radek Drozd » 29 lis 2016 12:55 »
    5 Příspěvků
    3776 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    29 lis 2016 17:10
  •    Jak dlouho uchovat sušené švestky?
       od vitriol » 25 led 2017 16:03 »
    2 Příspěvků
    1388 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ralf
    25 led 2017 16:43
  •    Jak uchovat chlebíčky a jednohubky dlouho čerstvé?
       od Dagmara Nováková » 21 pro 2017 18:35 »
    2 Příspěvků
    1609 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    21 pro 2017 18:38