Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Píďa
Nový příspěvek
od Píďa » 22 led 2017 15:05
Ahoj. Čím se potírá štrůdl aby byl po upečení krásně lesklý?
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 22 led 2017 15:35
Potírá se rozšlehaným vaječným bílkem, může se použít i celé vejce.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 22 led 2017 15:35
Před pečením jej zlehka mašlovačkou potři mlékem.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 22 led 2017 15:52
Mudr.Lant Před pečením jej zlehka mašlovačkou potři mlékem.
Mlékem to neznám, budu muset vyzkoušet. Ale někdo ho potírá máslem, prý je také krásně lesklý.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 22 led 2017 15:58
Manželka to vždy dělala.
-
-
Jaká jablka na štrúdl?
Příspěvků 2
od Katka » 22 dub 2017 15:15 »
Budu ho dělat prvně a přijde tchyně, tak se chci vytáhnout. :) Z jakých jablek bude nejchutnější? Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz...
- 2 Příspěvků
- 1013 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
23 dub 2017 10:02
-
-
Loupat jablka na štrúdl?
Příspěvků 4
od lenka k. » 27 dub 2017 14:15 »
Co máte vyzkoušené? Loupat jablka před krouháním na štrúdl nebo ne?
- 4 Příspěvků
- 2675 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
27 dub 2017 15:51
-
-
- 6 Příspěvků
- 2433 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
25 pro 2021 07:24
-
-
Jak upéct povidlové buchty?
Příspěvků 3
od kamča17 » 04 dub 2016 08:22 »
Ráda bych pro návštěvu upekla povidlové buchty, ale nikdy předtím jsem je nepekla. Recept mám, ale jak mám do buchty dostat náplň? Díky za rady
- 3 Příspěvků
- 1036 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od nikita
04 dub 2016 08:33
-
-
- 2 Příspěvků
- 1338 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
18 dub 2016 08:17