Otázka na uživatele satam
Otázka na uživatele satam
Vítám tě zde na porodne tvoje odpovědi jsou super. Já sem teda moc nechodím ale všiml jsem si že se dneska zaregistroval. Možná blbou otázku mám. Nechtěl si přezdívku satan a není to pouze překlep? Určitě se ti tu bude líbit, já jsem chodím spíš jen číst odpovědi ale je tu dobrá parta.
Děkuji za přivítání v "porodně"
Nick je opravdu satam a je to přesmyčka mého příjmení. A Mudr.Lant opravdu nejsem a nikdy nebudu, i když vám ho může můj styl připomínat.
Myslím, že jsem se tu trochu našel, protože tady můžu zužitkovat mé znalosti a hlavně k tomu přidat trochu srandy, což se na spoustě jiných fór nenosí a byl jsem za to i zabanován. No suchaři, co víc mám říci.
Nick je opravdu satam a je to přesmyčka mého příjmení. A Mudr.Lant opravdu nejsem a nikdy nebudu, i když vám ho může můj styl připomínat.
Myslím, že jsem se tu trochu našel, protože tady můžu zužitkovat mé znalosti a hlavně k tomu přidat trochu srandy, což se na spoustě jiných fór nenosí a byl jsem za to i zabanován. No suchaři, co víc mám říci.
Na poradnu jsem přišel náhodou v souvislosti s hledáním odpovědi na otázku na úplně jiném fóru, týkajícím se všehochuti z elektrotechniky, elektroniky a příbuzných oborů. Vyskočilo mi to z Googla jako jedna z možností, kde by se mohla odpověď vyskytovat. No, a zaujalo mě to, tak jsem tu zůstal.prasák Můžu se ještě zeptat jak jsi přišel na tuto poradnu? Přišel jsi na některou otázku z vyhledávače? Nebo ti poradnu někdo doporučil? Jestli nechceš odpovídat nemusíš.
A doufám, že Jitule svůj příspěvek zde nemyslela smrtelně vážně, protože já se snažím odpovědět, poradit, ale jsem taky trochu srandista a tak se to někdy snažím i odlehčit. Mrzelo by mě, kdybych i tady narazil na suchary, kteří trošce humoru nechtějí rozumět a donutilo mě to svou činnost tady značně omezit nebo i odejít
Satame, legraci tady máme rádi, ale šetři těmi odkazy a kopírováním z wiki. Jsi tady teprve den, tak to nemůžeš vědět, ale s adminem jsme se dohodli, že odkazy budeme dávat jen v případě, že to bude nezbytně nutné. Chceme tady mít hodně návštěvníků, proto není v zájmu poradny posílat je odkazem jinam. My ostatní používáme vlastní slova, to zvládneš, ne? Totéž prosím, budeš-li dávat foto, tak jen vlastní, nic na co nemáš autorská práva tady nechceme. Děkuji za všechny.satam Děkuji za přivítání v "porodně"