Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
nostnad
Nový příspěvek
od nostnad » 08 dub 2017 13:32
ahoj, užívám denně 1-3 kapičky tinktury z léčivého konopí s vysokým obsahem CBD a od té doby se mi drží hladina cukru v krvi na normálu a taky jsem poznal že se mi už nevyskytuje náchylnost na nachlazení,kašel ani bolesti v krku. Tinktůru jsem si vyrobil z koupeného vyšlechtěného léčivého konopí s vysokým obsahem CBD naloženého v alkoholu.Mám takový dotaz-protože jsem řidič - nebude u mne v případě kontroly na omamné látky vidět toto užití konopí v testu? I když se podle výrobce a dodavatele jedná o vyšlechtěné konopí s obsahem léčivého CBD - nikoliv omamného a zakázaného THC.Poradte mi jak bych si to mohl nejlépe bezpečně ověřit?.díky za doporučení a dotazy……………naschledanou
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6470
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 08 dub 2017 14:38
Nejlíp bude zeptat se u lékaře, který by měl vědět, kde a jak si to nechat otestovat. Také je možno požádat o test policejní hlídku, ale je otázka, jak by to dopadlo, když bys u nich zastavil s autem
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 08 dub 2017 15:18
Když už jsi vyrobil takový zázrak, měl bys recept prozradit farmaceutickým firmám, aby se mohlo uzdravit víc lidí.
-
nostnad
Nový příspěvek
od nostnad » 08 dub 2017 19:17
to není žádný zázrak,nedělej ze mně vejtahu to je stará věc a dávno používaná jen jsem se chtěl podělit z vlastní zkušeností-zadej si di google nějaký takovýto dotaz a tam ti to všechno vyskočí,tam jsem všechno našel i já (no ale nevadila by nějaká Nobelovka......) ha...ha
-
172965
Nový příspěvek
od 172965 » 08 dub 2017 20:00
Proti bolestem to ano. Ale že by něco léčila? Tak to máš fakt na nobelovku.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 09 dub 2017 07:44
Není tento dotaz na hraně s Pravidly?
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6470
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 09 dub 2017 07:59
Ne, není. Stačí si přečíst konec dotazu.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
-
- 10 Příspěvků
- 1767 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Einstein
31 led 2017 19:37
-
-
Na co je dobrá konopná mast?
Příspěvků 2
Mám mast domácí výroby, ale zatím mi nefugovala na nic (bolest svalu, suchá kůže). K čemu je určená?
- 2 Příspěvků
- 832 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
15 bře 2017 07:41