Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Dominik 098
Nový příspěvek
od Dominik 098 » 12 dub 2017 12:11
Je možné že někoho nebaví zahrádkaření? Vždyť je to taková paráda. Nemůžu se dočkat až bude léto a budu sklízet úrodu.
-
Květoslava
Nový příspěvek
od Květoslava » 12 dub 2017 12:12
No každý na to není. Někdo jde raději do obchodu a koupí si to tam už vypěstované. Nemá s tím pak žádnou práci.
-
Naděžda
Nový příspěvek
od Naděžda » 12 dub 2017 12:13
Mě by to taky bavilo jenomže nemám žádnou zahrádku. Je to škoda. Dost často o tom přemýšlím že nějakou koupím ale pak z toho vždy sejde.
-
Soňa
Nový příspěvek
od Soňa » 12 dub 2017 12:13
To je ono, víš kolik lidí nemá zahrádku? Třeba by je to i bavilo ale nemají kam jezdit no.
-
Alice
Nový příspěvek
od Alice » 14 dub 2017 10:20
To je pravda, někdo by chtěl a nemá zahrádku, jiný jí třeba i má a nebaví ho to, protože je to i dřina.
-
Iva
Nový příspěvek
od Iva » 03 bře 2018 12:04
Dříve, cca před 20 lety mne to bavilo, dnes to je jen povinnost. Zato čtení mne baví čím dál víc, protože je tolik možností - cizí spisovatelé, kteří se sem dříve nedostali a také někteří noví, čeští spisovatelé a spisovatelky. Holt si každý najde, co ho baví a někdy i přestane....
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6470
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 03 bře 2018 12:11
Iva Dříve, cca před 20 lety mne to bavilo, dnes to je jen povinnost. Zato čtení mne baví čím dál víc, protože je tolik možností - cizí spisovatelé, kteří se sem dříve nedostali a také někteří noví, čeští spisovatelé a spisovatelky. Holt si každý najde, co ho baví a někdy i přestane....
Vidím, že tě čtení baví. Už jsi snad přečetla celou poradnu, že? Tak se vykašli na hodnocení ostatních rádců a snaž se
poradit těm, kteří si sem pro radu přišli. Zatím to neděláš a jen planě plkáš.
K tématu: Mě třeba zahrádkaření nebaví. Jsem spíš technický typ, takže se raději zabývám elektronikou a auty. Je vůbec možné, že někoho nebaví elektronika a auta
-
-
Proč děti nebaví základní škola
Příspěvků 3
od Karel » 09 led 2017 11:54 »
Proč děti nebaví sedět ve škole a učit se jsou tam v teple nic jim tam nechybí. Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji....
- 3 Příspěvků
- 984 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
18 led 2017 16:20
-
-
Proč děti nebaví základní škola
Příspěvků 2
od Karel » 09 led 2017 11:54 »
Proč děti nebaví sedět ve škole a učit se jsou tam v teple nic jim tam nechybí. Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji....
- 2 Příspěvků
- 834 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Hujer
09 led 2017 11:56
-
-
Už mi to nebaví končím tu
Příspěvků 1
Do poradny jsem nastrkal spoustu peněz a výsledek je že sem chodí po roce 200 lidí za den. To by se mi ty investované peníze nevrátili snad ani za 20 let. Proto jsem se rozhodl účast na poradě...
- 1 Příspěvků
- 674 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sandra
04 bře 2017 08:59
-
-
Nebaví mi černobílé filmy
Příspěvků 6
od Erik » 14 bře 2017 09:17 »
Proč mi nebaví dívat se na černobílé filmy? Když někdo říká podívej se na tento film a já zjistím že je černobílý tak už na něj koukám s odporem.
- 6 Příspěvků
- 1437 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
14 bře 2017 14:20
-
-
- 4 Příspěvků
- 770 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Tomáš
07 čer 2017 11:15