Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Volková
Nový příspěvek
od Volková » 25 dub 2017 15:23
Když upeču kuře nebo bůček, mám ho sklidit přes den do lednice? Nebo může zůstat v troubě v pokojové teplotě?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 25 dub 2017 15:43
Maso, jakékoliv, je třeba po upečení a vychladnutí uložit do lednice.
-
Einstein
- člen
- Příspěvků 645
- Registrován 31 led 2017 07:09
Nový příspěvek
od Einstein » 25 dub 2017 19:22
Každé jídlo po uvaření a vychladnutí uchovávám v chladu. Prodlouží se tak jeho trvanlivost.
-
-
Jaký tuk pod pečené maso?
Příspěvků 5
od Figaro » 10 led 2017 20:54 »
Když budu zítra péct v troubě bůček, mám pod něj dát taky nějaký tuk? Nebo stačí podlít vodou a on si pustí tuk sám? Mám připravený rostlinný olej.
- 5 Příspěvků
- 1062 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
10 led 2017 22:21
-
-
Jak poznat pečené brambory v ohni
Příspěvků 2
od Saša Volková » 01 dub 2016 08:24 »
Když pečete brambory ve žhavých uhlíkách v ohni, jak poznáte že už se mají vyndat a jsou pečené ?
- 2 Příspěvků
- 1429 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
01 dub 2016 08:40
-
-
Čína z vepřové pečeně
Příspěvků 3
od Damiánek » 14 črc 2016 13:52 »
Chci dělat čínu a rozmrazil jsem vepřovou pečeni. Půjde to taky z tohoto masa?
- 3 Příspěvků
- 1567 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Damiánek
15 črc 2016 10:00
-
-
- 3 Příspěvků
- 1188 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
03 říj 2016 14:18
-
-
- 2 Příspěvků
- 1383 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sova
07 lis 2016 23:19