Pečené maso do lednice?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Volková

Pečené maso do lednice?

Nový příspěvek od Volková » 25 dub 2017 15:23

Když upeču kuře nebo bůček, mám ho sklidit přes den do lednice? Nebo může zůstat v troubě v pokojové teplotě?




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 25 dub 2017 15:43

Maso, jakékoliv, je třeba po upečení a vychladnutí uložit do lednice.

Uživatelský avatar
Einstein
člen
Příspěvků 645
Registrován 31 led 2017 07:09

Nový příspěvek od Einstein » 25 dub 2017 19:22

Každé jídlo po uvaření a vychladnutí uchovávám v chladu. Prodlouží se tak jeho trvanlivost.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Jaký tuk pod pečené maso?
       od Figaro » 10 led 2017 20:54 »
    5 Příspěvků
    1062 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    10 led 2017 22:21
  •    Jak poznat pečené brambory v ohni
       od Saša Volková » 01 dub 2016 08:24 »
    2 Příspěvků
    1429 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Jitule
    01 dub 2016 08:40
  •    Čína z vepřové pečeně
       od Damiánek » 14 črc 2016 13:52 »
    3 Příspěvků
    1567 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Damiánek
    15 črc 2016 10:00
  •    Jaké koření se hodí na pečené brambory?
       od Daniel R. » 03 říj 2016 14:13 »
    3 Příspěvků
    1188 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Jitule
    03 říj 2016 14:18
  •    Balí se pečené brambory v ohni do alobalu?
       od kadina » 07 lis 2016 20:16 »
    2 Příspěvků
    1383 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Sova
    07 lis 2016 23:19