Jak stoprocentně nezaspat?
Jak stoprocentně nezaspat?
Zítra mám ráno důležitou schůzku a bojím se že zaspím. Jak stoprocentně nezaspat?
Znám člověka, který má 3 "kraválbudíky", ty staré velké, které zvoní jak na lesy, postavené na talířích a přece se mu občas, i když výjimečně, zaspat podaří.
Jinak vzhledem k mé práci na budíka nevstávám, ale pokud mám po ránu vstávat kvůli něčemu na budíka vstávat, špatně spím ne ze strachu, spíš ze stresu, že musím vstávat, když se mi nechce
Jinak vzhledem k mé práci na budíka nevstávám, ale pokud mám po ránu vstávat kvůli něčemu na budíka vstávat, špatně spím ne ze strachu, spíš ze stresu, že musím vstávat, když se mi nechce
Všechny nabízené jsou, až na malé výjimky, nepravdivé. Co si pamatuji, tak já osobně zaspával i když jsem měl dva budíky a jeden z nich byl na skříni. Nelenil jsem a ten na skříni jsem zamáčknul a hajdy zpět do postele. Používal jsem mince, které byly na talíři společně s budíkem a opět bezvýsledně. Co já rozbil ze vzteku budíků se snad nedá spočítat. Zkoušel jsem různé metody a jedna z nich byla úspěšná! Před spaním jsem se nachlastal vody, a nutkání k močení mne vzbudilo přibližně v tu dobu, kdy jsem potřeboval se vzbudit. Přes 30 let jsem co druhý den vstával o půl druhé ráno!
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 1090 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
24 črc 2016 11:46