Loupat jablka na štrúdl?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
lenka k.

Loupat jablka na štrúdl?

Nový příspěvek od lenka k. » 27 dub 2017 14:15

Co máte vyzkoušené? Loupat jablka před krouháním na štrúdl nebo ne?




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 27 dub 2017 14:20

U nás se štrúdl dělá z nastrouhaných jablek se šlupkou.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 27 dub 2017 14:39

Jablka zásadně loupeme, náplň štrúdlu je pak jemnější, než se šlupkami.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 27 dub 2017 14:45

Pod šlupkou je nejvíc vitamínu a vyhazovat je nazdařbůh...

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 27 dub 2017 15:51

Neloupu je. Ta slupka pečením změkne, vůbec tam nevadí.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Jaká jablka na štrúdl?
       od Katka » 22 dub 2017 15:15 »
    2 Příspěvků
    1013 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Jitule
    23 dub 2017 10:02
  •    Loupat jablka před konzumací?
       od Natálie 968 » 27 dub 2017 14:43 »
    3 Příspěvků
    853 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Luděk 786
    27 dub 2017 14:46
  •    Jak upéct lesklý štrůdl?
       od Píďa » 22 led 2017 15:05 »
    4 Příspěvků
    1481 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    22 led 2017 15:58
  •    Štrůdl a závin rozdíl?
       od Marťas » 18 zář 2017 18:21 »
    6 Příspěvků
    2433 Zobrazení
    Poslední příspěvek od satam
    25 pro 2021 07:24
  •    Je dobré si loupat starou kůži?
       od Renča » 25 črc 2016 10:34 »
    1 Příspěvků
    767 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ann
    25 črc 2016 12:18