V autě se začal klepat volant při jízdě
V autě se začal klepat volant při jízdě
Co může způsobovat klepání volantu při jízdě? Doufám že to není nic závažného.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Nelze určit na dálku.
Možné příčiny: Nevyvážená kola (hlavně přední), boule na pneumatice (zákon schválnosti říká, že je na vnitřní straně), vadné čepy/silentbloky na rameni/ramenech přední nápravy, zvlněné brzdové kotouče. vytlučené uchycení stabilizátoru přední nápravy atd atp.
Práce nejspíš pro servis.
Možné příčiny: Nevyvážená kola (hlavně přední), boule na pneumatice (zákon schválnosti říká, že je na vnitřní straně), vadné čepy/silentbloky na rameni/ramenech přední nápravy, zvlněné brzdové kotouče. vytlučené uchycení stabilizátoru přední nápravy atd atp.
Práce nejspíš pro servis.
Ono nepíše tazatel co klepe.Jestli se ozývá do volantu klepání nebo při jízdě se mu klepevolantjenomři manipulaci s volantem nebo při přejetí nerovnosti je to na servis v každém případě .ještě jedna z možných závad je že se povolila matice volantu.je to vcelku blbá závada ale stane se .Osobně jsem tento problém měl na Fábii.
koupit nové pneu, nechat přezout v servisu.satam Už jsem ti napsal, že nelze určit na dálku.
Ale v tvém případě mohlo dlouhodobým stáním dojít k trvalé deformaci pneumatik, což může způsobovat tvůj problém. Co myslíš výměnou kol? Ta může pomoci jen v případě, že tam dáš jiná, zdravá a ne je jen prohodíš mezi sebou.
Na to nikdo nedá tu správnou odpověď.
Poznámka majitele:
Poznámka majitele:
Poznámka majitele:
Poznámka majitele:
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 810 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
17 pro 2016 07:37