Zelňačka a tvrdé brambory

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Anička

Zelňačka a tvrdé brambory

Nový příspěvek od Anička » 27 črc 2016 13:36

Proč když uvařím kyselou zelňačku tak jsou brambory tvrdé? Uvnitř jsou měkké ale na povrchu je každý brambor tvrdý. Vařila jsem ji už několikrát a vždy stejný výsledek.




Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 27 črc 2016 15:17

To dělá ten ocet. Já vařím kyselé zelí zvlášť a brambory s kmínem také. Když je obojí měkké, dám to dohromady.

Anička

Nový příspěvek od Anička » 27 črc 2016 15:21

Aha . Tak to příště zkusím . To by mi nenapadlo že ocet takto zlobí . Díky nashle


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek