Máme na hlídání vlčáka. Můžu mu dát syrové vepřové maso? Nebo ho mám raději nějak tepelně upravit? Nerada bych aby měl nějaké střevní potíže. Mnohokrát děkuji za odpověď někoho kdo psům rozumí.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Může pes syrové maso?
Syrové maso je psa, který je masožravcem nejvhodnější potrava. Správně by mělo být přemražené, to kvůli možným parazitům.
Hodně ale záleží na tom, na co je zvyklý. Jestli je doma striktně jen na granulích, pak nemá vytvořené ty správné trávicí bakterie a průjem po syrovém mase může dostat.
Uvařené maso je lépe stravitelné, to by žádný problém udělat nemělo.
Zeptej se páníčků čím ho doma krmí, třeba je zvyklý dostávat všechno, stejně jako ten můj.
Hodně ale záleží na tom, na co je zvyklý. Jestli je doma striktně jen na granulích, pak nemá vytvořené ty správné trávicí bakterie a průjem po syrovém mase může dostat.
Uvařené maso je lépe stravitelné, to by žádný problém udělat nemělo.
Zeptej se páníčků čím ho doma krmí, třeba je zvyklý dostávat všechno, stejně jako ten můj.
Děkuji za vyčerpávající odpověď.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek