Jak udělat nemastný segedínský guláš?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Uživatelský avatar
Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Jak udělat nemastný segedínský guláš?

Nový příspěvek od Čertík » 07 zář 2016 14:32

Vždy jsem používal na segedín vepřový bůček. Je to pak ale dost mastné. Jaké maso použít místo bůčku? Plecko?




Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 07 zář 2016 15:32

Z plecka to určitě půjde. Nebo z kýty. Použila bych jakékoliv libové vepřové maso.

Uživatelský avatar
Sova
člen
Příspěvků 841
Registrován 13 čer 2016 10:37

Nový příspěvek od Sova » 07 zář 2016 15:33

No plecko bude určitě méně mastné než bůček. I když lze koupit i pěkný bůček který nemá až tolik tuku. Záleží jak kdy. Já na guláš dávám vždy plecko.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek