Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Šteflová
Nový příspěvek
od Šteflová » 08 zář 2016 18:18
Všimla jsem si že hodně kuchařek při vaření omáček dá všechno koření do pytlíčku a pak ho najednou vyndá. Může pak mít omáčka chuť jako když necháte koření volně? Podle mě se to vaří jen na jednom místě a nedodá to chuť celé omáčce. Možná se ale mýlím. Děláte to někdo tak?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 08 zář 2016 18:56
Koření se vyluhuje do celého pokrmu. Já, osobně dávám koření do čajítka a to z důvodu, že se koření nemusí vybírat po částech. Lovit celý pepř, či nové koření je sice zábavné, ale i denervující.
-
Šteflová
Nový příspěvek
od Šteflová » 08 zář 2016 19:00
Dík, to jsem potřebovala slyšet, no je pravda že když omáčka vaří tak se to nejspíš všude dostane. Chtěla jsem si to ale nechat potvrdit od někoho kdo to používá. Díky
-
Čertík
- člen
- Příspěvků 2691
- Registrován 20 úno 2016 08:35
Nový příspěvek
od Čertík » 08 zář 2016 19:02
Babička vždy dávala koření do takového váčku a svíčková byla vždy výtečná. Určitě je to dobrý nápad než pak koření lovit nebo do něj kousnout. Já jelikož mám koření rád a nevadí mi když do něj kousnu tak to nepoužívám. Hlavně taky proto že nemám čajítko ani ten pytlík.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 08 zář 2016 19:08
A co děláš, když potřebuješ rozmixovat nějaký pokrm, to tam necháš veškeré koření?!
-
-
- 3 Příspěvků
- 807 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Alena
26 čer 2017 12:24
-
-
- 4 Příspěvků
- 1104 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ledková
07 zář 2016 08:22
-
-
- 8 Příspěvků
- 1448 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
10 říj 2017 10:50
-
-
- 3 Příspěvků
- 2505 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Kája Mařík
22 říj 2019 19:08
-
-
- 3 Příspěvků
- 1018 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
12 kvě 2016 08:16