kysané nebo čerstvé zelí do segedínu?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Radka Zlatná

kysané nebo čerstvé zelí do segedínu?

Nový příspěvek od Radka Zlatná » 09 zář 2016 16:57

Jaké zelí se dává se segedínu? Asi kysané co? Mám koupené čerstvou hlávku zelí. Tak to mám raději asi dojít pro kyané co?




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 09 zář 2016 16:59

Kysané zelí, ale můžeš dát i čerstvé, ale není to ono.

Uživatelský avatar
Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 09 zář 2016 17:09

Taky dávám kysané. Čerstvé spíš jako přílohové zelí. Pěkně nakrájet na proužky, podusit cibulku a tak ...


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek