Do kolika let kupovat dětem autíčka?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Petr

Do kolika let kupovat dětem autíčka?

Nový příspěvek od Petr » 13 zář 2016 08:45

Syn 10 let chce ještě koupit k narozeninám autíčko na dálkové ovládání. Není na to už moc starej?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.

Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 13 zář 2016 09:03

Co si budeme povídat, autíčko na dálkové ovládání je sen každého kluka. Osobně bych v tom problém neviděl. Otcové od rodin také chodí létat s dronem na louky a nikdo jim neříká ty si jak dítě. Nebo někdy říká ale jim je to jedno. :D Také něco takového plánuji koupit a dítě už opravdu nejsem.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 13 zář 2016 09:14

Kdepak v 10-ti lety a starý na autíčko. Vsadím se, pokud ho dostane k narozeninám, že si s nim budeš hrát i ty a to jseš už dost starý. :)

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 13 zář 2016 14:05

Moje řeč na autíčka a ještě na dálkové ovládání nikdy není "kluk" dost starej.Je mě přes 71 a taky ještě šilhám že koupím autíčko sice ne sobě ale vnučce.Mám ale ještě na autíčko vnučku dost malou.Ale pokud se dožiji tak ji ho také koupím.A těším se na to jak budeme blbnout.

Sova
člen
Příspěvků 841
Registrován 13 čer 2016 10:37

Nový příspěvek od Sova » 13 zář 2016 14:25

Přátelé, stejně je to neuvěřitelné jakou rychlostí jde ta technika dopředu. Já když byla malá tak jsem si hrála s klacíkem a hliněnýma kuličkama na zahradě a dneska přijede vnuk co má taky dron i s kamerou a ukazuje mi na počítači jak vypadá chata z leteckého pohledu a celé okolí. To co bude za 20 let si ani neumím představit. To už tu ale nebudu.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek