Mám problém. Při řezání dlaždiček flexou se podél řezu poškodil povrch dlaždiček (opadala vrchní barva) několik milimetrů. Teď to nevypadá pěkně. Jde nějak tmavou červenou barvu dokreslit? Prostě to zamaskovat aby to nebylo vidět.
Nevím jestli chápete co myslím, mám to vyfotit?
Čím opravit popraskaný povrch dlaždiček?
Jenomže dlažba už je nalepená na zdi. Dělal to zedník. Jednalo se o velké dlaždice 65/25 cm a nešlo mu to ručně řezat. Tak to bral flexou. Já si toho všiml až ráno že jsou kolem řezů místa kde opadal ten povrch z dlaždic. Napadlo mi koupit lak na nehty stejné barvy a poškozená místa natřít, šlo vy to? Zakryla by se bílá barva, dlaždice jsou jinak tmavě červené. Děkuji za odpověď
No potom to byl zedník blb.Pravda je ta že vám možná udělal cenu pod normální průměr.Ale pokud jste mu ještě nezaplatil tak tomu pitomcovi nic neplaťte a vyhoďte jej z baráku.Pokud to ještě nemáte vyspárované tak zkuste brusným kamenem srazit hrany ale pod vodou. Brousek musíte stále máčet.Ale pokud to ten trouba zprasil moc tak máte pouze dvě možnosti.Obklad vybourat a pozvat si obkladače a ne zedníka *****.Nebo být celý život pořádně nasr.ný vždy když se na to jeho dílo podíváte.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek