Nastydlé záda
Nastydlé záda
Dobrý den. Včera jsem seděla v zimě a dnes mi bolí dole záda nad zadkem. Není to velká bolest ale je to nepříjemné. Přestane to samo?
Ann, já s tím mám taky problémy s těma zádama. Jednou jsem seděl v zimě v mrazu asi hodinu na lavičce a kecalo se s partou. Od té doby stačí když mám vystrkané tričko (i přes léto) a hned cítím lehkou bolest. Už to mám asi 3 roky. Jedno prochladnutí a od té doby nosím taky pořád kolem pasu mikinu. Teď při psaní ji mám taky, jinak to začne bolet . Přitom doma zima není. Stačí když se v noci odkopu a hned záda cítím jak začínají bolet. To jsem nikdy předtím neměl.
Zkusil jsem ten tvůj test a nebolí to, tak to budou ty záda. Je to ale určitě dobrý test pro ty co budou číst to téma že mají problémy s bolestí zad. Nikdy by mi nenapadlo že to jde takto snadno otestovat. Určitě hodně užitečná rada co lidem pomůže, super. Zase znám něco nového.
Zkusil jsem ten tvůj test a nebolí to, tak to budou ty záda. Je to ale určitě dobrý test pro ty co budou číst to téma že mají problémy s bolestí zad. Nikdy by mi nenapadlo že to jde takto snadno otestovat. Určitě hodně užitečná rada co lidem pomůže, super. Zase znám něco nového.