Jak vyčistit dřevěné kolíky na pradlo?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Tomáš

Jak vyčistit dřevěné kolíky na pradlo?

Nový příspěvek od Tomáš » 19 říj 2016 09:48

Všiml jsem si že dřevěné kolíky na prádlo nechávají na oblečení malé flíčky. Mám už je asi 20 let. Dají se nějak vyčistit ty kolíky?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 19 říj 2016 10:23

Dřevěné kolíčky jsou spojeny drátkem s pérkem a po čase se stává, že drát už místy rezaví. Vlhkem rez může stékat dolů na prádlo.
Nové dřevěné kolíčky jsou v ceně od 17,- Kč za 24 kusů. Možná by bylo jednodušší koupit nové, než se čistit se starými.

Tomáš

Nový příspěvek od Tomáš » 19 říj 2016 10:33

Díky za pozitivní odpověď. Spočítal jsem je a mám jich kolem 100 ks. Takže koupím nové jak píšete a mám zase na deset nebo dvacet let klid.

prasák
člen
Příspěvků 891
Registrován 20 bře 2016 07:30

Nový příspěvek od prasák » 19 říj 2016 19:27

Babička je jednou za x let dala do starého vaku od polštáře a vyprala v pračce. Měla je tak šíleně dlouho. Také ale souhlasím s tím investovat 60 - 70 kč a máš je fungl nové.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek