Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
mgasparova
- člen
- Příspěvků 1
- Registrován 20 říj 2016 11:26
Nový příspěvek
od mgasparova » 20 říj 2016 11:30
Ahojte, čo sa týka rakoviny akéhokoľvek typu viem povedať, že na to fungujú zatiaľ jediná vec, čo poznám a čo sa ku mne dostalo pred nedávnom. Ľudia s rakovinou sa vyliečili a neboli potrebné ožarovania ani chemo a je tu možnosť aj pre ostatných. Ide o čisto prírodné produkty, ktoré neobsahujú žiadnu chémiu a s liekmi to nemá nič spoločné. Fungujú na princípe kmeňových buniek tzn. pri užívaní týchto produktov sa vám bunky uzdravujú a omladzujú do takej miery že človek sa vylieči z akejkoľvek choroby. Bunky dostávajú tú správnu výživu a tie choré alebo už nefungujúce ( nefungujúce bunky znamenajú, že nemajú dostatok potrebných živín, aby sa obnovili tzn. človek je chorý ) a pritom sa cíti plný energie, fit. Ak by bol väčší záujem vieme sa dohodnúť na stretnutí alebo telefonickom hovore.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.

-
jindra
Nový příspěvek
od jindra » 20 říj 2016 12:47
Jasně takže Doktoři neví co s tím a vy to normálně léčíte. Spíše jde asi o to jak vytáhnout z lidí peníze. Nahlašuji příspěvek na odstranění. Na žádné poradně nechtěnou reklamu nechtějí. Takovýchto zázračných léků jsou stovky ale účinnost není nikde prokázána. Zaplatit reklamu na internetu a nespamuj poradny.
Budoucí raditel
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 20 říj 2016 12:47
Napiš veřejně co nabízíš, kolik to stojí a kolik bereš za konzultaci. U nás se říká : „Co je šeptem, to je s čertem.“
-
Admin 24poradna.eu
- člen
- Příspěvků 169
- Registrován 12 úno 2016 08:17
Nový příspěvek
od Admin 24poradna.eu » 20 říj 2016 12:53
Já si také na tuto poradnu platím reklamu. Pokud chceš propagovat nějaký super produkt na rakovinu budeš si ji muset také někde zaplatit. Zde ale propagace výrobků nejde. Promiň
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.

-
-
- 2 Příspěvků
- 740 Zobrazení