Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
semelka
Nový příspěvek
od semelka » 20 říj 2016 15:00
Když si koupím brambory v obchodu a nemám vlastní vypěstované tak mi vadí že mají bílou a ne krásně žlutou barvu. Jde nějak bílým bramborům dodat zlatavé barvy? Jednak to pak lépe vypadá na talíři a strávníků i více chutnají. Máte nějaký osvědčený recept jak to udělat? Ty bílé brambory vypadají na talíři příšerně.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

-
Jitule
- člen
- Příspěvků 1592
- Registrován 20 bře 2016 07:27
Nový příspěvek
od Jitule » 20 říj 2016 15:03
Někdo dobarvuje brambory tak že při vaření oloupaných nakrájených brambor k nim přidá půl lžičky kari koření. Nesmí se to ale přehánět aby chuť kari nepřebyla chuť brambor. Jak se říká všeho s mírou. :)
-
Čertík
- člen
- Příspěvků 2691
- Registrován 20 úno 2016 08:35
Nový příspěvek
od Čertík » 20 říj 2016 15:05
Můžeš také použít koření kterému se říká kurkuma.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

-
-
- 2 Příspěvků
- 1740 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Anna P.
22 úno 2016 11:22
-
-
- 2 Příspěvků
- 1110 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Holub Pavel
16 kvě 2016 11:37
-
-
- 3 Příspěvků
- 1395 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
13 čer 2016 11:13
-
-
- 2 Příspěvků
- 1099 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Honza Králík
09 říj 2016 23:29
-
-
- 2 Příspěvků
- 980 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Babka
14 lis 2016 12:41