Brambory po uvaření ztratí černé fleky

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Dero

Brambory po uvaření ztratí černé fleky

Nový příspěvek od Dero » 09 lis 2016 09:13

Také se vám někdy stalo že mají brambory při loupání v sobě černé fleky? Nemyslím poškození. Myslím takové tmavé skvrny uvnitř bramboru které jsou vidět v něm při krájení. Všiml jsem si že když brambory uvaříme v celku tyto skvrny po uvaření zmizí. Nemůže z toho mít člověk nějaké zdravotní komplikace? Jíte také tyto brambory?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.




Uživatelský avatar
prasák
člen
Příspěvků 891
Registrován 20 bře 2016 07:30

Nový příspěvek od prasák » 09 lis 2016 09:15

Já se snažím tyto skvrny vykrajovat. Pokud ale vaříš brambory vcelku asi jen těžko s tím něco uděláš. Ale znám to taky. Někdy je to opravdu hodně v tom bramboru.

Uživatelský avatar
Sova
člen
Příspěvků 841
Registrován 13 čer 2016 10:37

Nový příspěvek od Sova » 09 lis 2016 20:23

Toto mívají nejlevnější brambory v Penny takřka pokaždé. V Bille mají dražší brambory ale nádherné. Může se to ale lišit krajem. U nás to takto je.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek