Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Dero
Nový příspěvek
od Dero » 09 lis 2016 09:13
Také se vám někdy stalo že mají brambory při loupání v sobě černé fleky? Nemyslím poškození. Myslím takové tmavé skvrny uvnitř bramboru které jsou vidět v něm při krájení. Všiml jsem si že když brambory uvaříme v celku tyto skvrny po uvaření zmizí. Nemůže z toho mít člověk nějaké zdravotní komplikace? Jíte také tyto brambory?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

-
prasák
- člen
- Příspěvků 891
- Registrován 20 bře 2016 07:30
Nový příspěvek
od prasák » 09 lis 2016 09:15
Já se snažím tyto skvrny vykrajovat. Pokud ale vaříš brambory vcelku asi jen těžko s tím něco uděláš. Ale znám to taky. Někdy je to opravdu hodně v tom bramboru.
-
Sova
- člen
- Příspěvků 841
- Registrován 13 čer 2016 10:37
Nový příspěvek
od Sova » 09 lis 2016 20:23
Toto mívají nejlevnější brambory v Penny takřka pokaždé. V Bille mají dražší brambory ale nádherné. Může se to ale lišit krajem. U nás to takto je.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

-
-
- 1 Příspěvků
- 2039 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Eva
06 lis 2019 18:05
-
-
- 3 Příspěvků
- 1445 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Radek Lukavec
26 pro 2016 10:55
-
-
- 2 Příspěvků
- 1609 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
10 srp 2018 09:43
-
-
- 3 Příspěvků
- 1272 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
29 srp 2017 19:46
-
-
- 3 Příspěvků
- 2587 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Hedvika Šmídová
19 lis 2017 10:32