Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Dormeo
Nový příspěvek
od Dormeo » 06 pro 2016 08:49
Je rozdíl jestli vařím masový vývar hodinu nebo ho nechám táhnout 5 hodin? Bude ten déle vařený kvalitnější a bude to poznat na chuti?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 06 pro 2016 08:59
Rozhodně je lepší chuť z dlouhého probublávání, tedy taženého.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 06 pro 2016 09:10
Když se ti dlouhým varem vyvaří voda, bude silnější.
-
Iva28
Nový příspěvek
od Iva28 » 06 pro 2016 09:45
Vařím tak dvě až tři hodiny a má vždycky dobrý vývar.
-
-
- 1 Příspěvků
- 759 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
05 říj 2017 10:24
-
-
- 2 Příspěvků
- 776 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Strakoš
23 čer 2016 10:28
-
-
- 2 Příspěvků
- 2327 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
21 úno 2017 10:10
-
-
- 2 Příspěvků
- 1075 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
08 zář 2016 09:12
-
-
- 3 Příspěvků
- 1210 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Píďa
13 lis 2016 12:25