Stále tvrdé maso při pečení

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Petr

Stále tvrdé maso při pečení

Nový příspěvek od Petr » 11 pro 2016 08:43

Jak je možné že peču vepřové krkovice už dvě hodiny a jsou pořád tvrdé? Jindy jsou po hodině měkké.




Saggy

Nový příspěvek od Saggy » 11 pro 2016 08:58

Zřejmě se jednalo o tvrdší maso. To se mi taky stává. Záleží na tom z jak starého zvířete maso bylo.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 11 pro 2016 09:04

Zkus pokapat maso octem, nebo posypat troškou jedlou sodou, přikrýt a znovu do trouby. Pravděpodobně se jedná o maso ze starého kusu.

Petr

Nový příspěvek od Petr » 11 pro 2016 09:46

Už jsem to vypnul. To se mi ještě nikdy nestalo aby to nešlo upéct a bylo to stále tvrdé. Je pravda že bylo to maso ve slevě tak asi proto.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek