Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Petr
Nový příspěvek
od Petr » 11 pro 2016 08:43
Jak je možné že peču vepřové krkovice už dvě hodiny a jsou pořád tvrdé? Jindy jsou po hodině měkké.
-
Saggy
Nový příspěvek
od Saggy » 11 pro 2016 08:58
Zřejmě se jednalo o tvrdší maso. To se mi taky stává. Záleží na tom z jak starého zvířete maso bylo.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 11 pro 2016 09:04
Zkus pokapat maso octem, nebo posypat troškou jedlou sodou, přikrýt a znovu do trouby. Pravděpodobně se jedná o maso ze starého kusu.
-
Petr
Nový příspěvek
od Petr » 11 pro 2016 09:46
Už jsem to vypnul. To se mi ještě nikdy nestalo aby to nešlo upéct a bylo to stále tvrdé. Je pravda že bylo to maso ve slevě tak asi proto.
-
-
- 2 Příspěvků
- 950 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
19 kvě 2016 08:24
-
-
- 3 Příspěvků
- 1584 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od EMiL
06 lis 2018 23:35
-
-
- 1 Příspěvků
- 1758 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
16 říj 2016 12:05
-
-
- 2 Příspěvků
- 772 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Honza
07 led 2017 19:28
-
-
- 3 Příspěvků
- 1255 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Wikan
03 srp 2017 13:41