Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
ROMAN
Nový příspěvek
od ROMAN » 04 led 2017 08:32
Je lepší si s tím dát práci a nakrájet hlávku čerstvého zelí, nebo stačí to kysané naložené na vaření zelí ke knedlo vepřo?
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 04 led 2017 09:38
Obojí je možné. S kysaným budeš mít méně práce a bude dřív hotové, ale čerstvé zelí je chutnější.
-
Sandra
Nový příspěvek
od Sandra » 04 led 2017 09:45
Také to tak dělám. Pokud pospíchám použij zelí ve sklenici pokud mám čas a chuť vařím ze zelí čerstvého. Na tom mi chutná že ho krájím na větší kousky. Má pak lepší strukturu při podávání.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 04 led 2017 10:39
Používám obojí zelí, ale k vepřovému převážně kysané a nejlépe moravské.
-
-
- 2 Příspěvků
- 1927 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
14 srp 2016 20:02
-
-
- 2 Příspěvků
- 2072 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Kalousek
11 bře 2016 12:31
-
-
- 2 Příspěvků
- 1812 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
09 zář 2016 17:09
-
-
- 7 Příspěvků
- 1971 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
25 lis 2016 09:58
-
-
- 3 Příspěvků
- 1218 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od milča
05 pro 2016 07:28