Co dělají v řeznictví s masem o víkendu?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
splinter1

Co dělají v řeznictví s masem o víkendu?

Nový příspěvek od splinter1 » 09 led 2017 14:41

Co dělají v řeznictví s masem o víkendu? To tam leží to maso 2 dny a v pondělí se zase prodává? -:u




Uživatelský avatar
Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 09 led 2017 14:48

U nás to mají vychytaný. Jeden majitel má řeznictví a hned vedle jídelnu. V pátek už v řeznictví doprodávají maso a když nějaké zbyde, tak z něj udělají v sobotu dopoledne obědy v restauraci. V pondělí je tak nové čerstvé maso u řezníka.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 09 led 2017 14:49

Mají chlaďáky, kde se masu nic nestane.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 09 led 2017 14:53

No nevím, ale tady u nás maso Zeman má v pondělí maso zlevněné a někdy i nazelenalé. Oschlé je vždy. :lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 09 led 2017 14:55

Aha, Zeman. Není to ta firma, která je přilepená ke zdi PENNY?


Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 09 led 2017 14:58

Jojo, to je asi stejné všude. :lol:

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 09 led 2017 18:01

Jak píše Mudr.Lant.Mají chlaďáky.A je záhodno aby maso z porážky tak zvaně dozrálo a proto se dává odležet do těch chladicích boxů.Tím získá na lahodnosti a je štavnaté.Čerstvé maso se nekonzumuje.Kdo doma zabíjí tak to ví.Pokud je maso zelené tak pan prodejce něco zanedbal.Rezník by to zřejmě nedopustil.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 09 led 2017 18:10

Mezi řezníkem a prodejcem masa je velký rozdíl. Prodejci jde jen o to, aby udal i to neprodané.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek