Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Denisa T.
Nový příspěvek
od Denisa T. » 18 led 2017 10:48
Co dělat s křenem když má příliš štiplavou pálivou kořeněnou chuť? Nejde ani jíst jak pálí.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 18 led 2017 10:59
Tak to je kvalitní křen. Zamíchej do něj nastrouhané jablko nebo červenou řepu a tím se zmírní palčivost.
-
Denisa T.
Nový příspěvek
od Denisa T. » 18 led 2017 11:03
Jablka doma mám. Už je najít struhadlo. Dobrý nápad určitě vyzkouším díky
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 18 led 2017 11:24
S jablky je výborný, křen bez jablíček bych nepozřela.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 18 led 2017 14:27
... a co takový čerstvě nastrouhaný křen k ovárku.
-
-
- 2 Příspěvků
- 690 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Halina68
22 pro 2017 03:31
-
-
- 3 Příspěvků
- 1141 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Julka
22 kvě 2016 23:52
-
-
- 1 Příspěvků
- 797 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
07 črc 2016 07:35
-
-
- 4 Příspěvků
- 1290 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
20 črc 2016 09:02
-
-
- 2 Příspěvků
- 1274 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Bára Klínková
03 srp 2016 15:28