Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Stálenechápavá
Nový příspěvek
od Stálenechápavá » 05 úno 2017 14:14
Ban lze dát pouze na IP a pokud bude tzv. plovoucí, končí sranda a admin se pořádně zatopí. Takového uživatele se hodně těžko zbavuje a může to tu pěkně zaplevelit. Máte ale štěstí. Jsem jen náhodný host a nemám zájem. Poučení? Příště se neunáhlovat v soudech a nehledat čerta za každým rohem. Poraden je na netu jako máku, ale hloupých adminů zase tak moc ne.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.

-
Paulie
- člen
- Příspěvků 1535
- Registrován 16 úno 2016 08:21
Nový příspěvek
od Paulie » 05 úno 2017 14:23
Může se nastavit i schvalování nových příspěvků a pak jí nezaplevelíš. Dříve to tu tak bylo, protože sem chodilo podobné individuum. Kromě nadávání ostatním sem neustále házelo odkaz na své eshopy. Vždycky se hold nějaký blbec najde.

-
Čertík
- člen
- Příspěvků 2691
- Registrován 20 úno 2016 08:35
Nový příspěvek
od Čertík » 05 úno 2017 14:28
Stálenechápavá Ban lze dát pouze na IP a pokud bude tzv. plovoucí, končí sranda a admin se pořádně zatopí. Takového uživatele se hodně těžko zbavuje a může to tu pěkně zaplevelit. Máte ale štěstí. Jsem jen náhodný host a nemám zájem. Poučení? Příště se neunáhlovat v soudech a nehledat čerta za každým rohem. Poraden je na netu jako máku, ale hloupých adminů zase tak moc ne.
Dá se zakázat i přístup z určitého prohlížeče. Potom z IP adresy. Potom z konkrétního zařízení.... možností je spoustu. Není to zbytečné se tady handrkovat kvůli jednomu odkazu?

-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 05 úno 2017 15:02
Čertík Dá se zakázat i přístup z určitého prohlížeče. Potom z IP adresy. Potom z konkrétního zařízení.... možností je spoustu. Není to zbytečné se tady handrkovat kvůli jednomu odkazu?

Jsou i tací chytráci, kteří dají někam dotaz na něco co souvisí s výrobkem, který chtějí propagovat. Nějaký čas počkají a pak pod jiným jménem odkaz na svůj výrobek nebo web přidají.

-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
Nový příspěvek
od Ann » 05 úno 2017 15:04
Stálenechápavá Ban lze dát pouze na IP a pokud bude tzv. plovoucí, končí sranda a admin se pořádně zatopí. Takového uživatele se hodně těžko zbavuje a může to tu pěkně zaplevelit. Máte ale štěstí. Jsem jen náhodný host a nemám zájem. Poučení? Příště se neunáhlovat v soudech a nehledat čerta za každým rohem. Poraden je na netu jako máku, ale hloupých adminů zase tak moc ne.
Jsi-li opravdu jen náhodný host, proč se tolik zlobíš, že tvůj odkaz už tady není?
-
Čertík
- člen
- Příspěvků 2691
- Registrován 20 úno 2016 08:35
Nový příspěvek
od Čertík » 05 úno 2017 15:23
Já toto přímo nesnáším. Chápu když někdo vloží odkaz na cizí web zde z registrovaných uživatelů tak to beru. Většinou se to týká nějakého delšího textu nebo nějakého zákona a podobně. Naštve mi ale když si tato poradna platí reklamu a za proklik dá třeba 4 - 5 Kč, a pak někdo přijde a dělá si zde reklamu zadarmo. Většinou sem hodí odkaz a už ho nikdy nevidíme. To ale budou lidi dělat vždycky. Například na Czpo...cz k tomu přímo admin lidi vyzývá ať chodí po ostatních poradnách dávají odkazy na jeho poradnu. Podle toho to tam také vypadá. Ne každý ale je schopný investovat do reklamy tak se holt snaží propagovat jeho stránky nebo výrobky touto cestou. To se ale bude stávat za 10 let i za dvacet let, je to nejlevnější forma propagace.
Ve většině případů to dopadne stejně, pokud se odstraní odkaz na konkrétní web který někdo propaguje tak začne všem nadávat a trvá na tom aby odkaz na určité stránky byl. Neříkám že je to tak ve 100 procentech případu ale v 90 určitě ano. To jste měli vidět když poradna začínala, to jste sem ještě nechodili. Došlo tenkrát k smazání odkazu na eshop s erotickým zbožím, a pak sem dávalo x domluvených lidí z různých počítačů erotické fotografie. Bylo to peklo tenkrát.
-
nechápavá
Nový příspěvek
od nechápavá » 09 úno 2017 08:29
Ann Jsi-li opravdu jen náhodný host, proč se tolik zlobíš, že tvůj odkaz už tady není?
Zlobilo mě, že nikdo z vás neklikl na odkaz,aby zjistil, že nevede do žádného e-shopu a nejde tedy o reklamu. Ocenila bych, kdyby to dodatečně (po opakování odkazu) udělal ideálně přímo admin a uznal, že tady o žádnou reklamu nešlo. Pokud je ale adminovo ego vyšší, než jeho čest a smysl pro fér hru, pak je to těžké. Bohužel.
Argumenty vás ostatních chápu. Ale moje snaha nebyla nic jiného, než pomoct radou a osobní zkušeností. Pravdě byl nejblíže Mudr.Lant, když citoval pravidla a napsal, že příspěvek nenahlásil. To pravidlo jsem četla i já a proto jsem na svém odkazu neviděla problém.
ad. Sandra: Každý tu byl někdy nový a "chtěl radit", nebo ne?
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
Nový příspěvek
od Ann » 09 úno 2017 09:00
nechápavá Zlobilo mě, že nikdo z vás neklikl na odkaz,aby zjistil, že nevede do žádného e-shopu a nejde tedy o reklamu. Ocenila bych, kdyby to dodatečně (po opakování odkazu) udělal ideálně přímo admin a uznal, že tady o žádnou reklamu nešlo. Pokud je ale adminovo ego vyšší, než jeho čest a smysl pro fér hru, pak je to těžké. Bohužel.
Argumenty vás ostatních chápu. Ale moje snaha nebyla nic jiného, než pomoct radou a osobní zkušeností. Pravdě byl nejblíže Mudr.Lant, když citoval pravidla a napsal, že příspěvek nenahlásil. To pravidlo jsem četla i já a proto jsem na svém odkazu neviděla problém.
ad. Sandra: Každý tu byl někdy nový a "chtěl radit", nebo ne?
Nechápavá, já na ten odkaz klikla a vím, že vedl přímo na výrobek do DM. Ani tak se nedá s jistotou říct, že sem ten odkaz nedal někdo, kdo tento výrobek pro DM vyrábí, nebo dodává, případně má zájem na tom, aby DM měla vyšší tržby. Toho kdo tento příspěvek odstranil plně chápu.
Argumentovat pravidly mi nepřijde správné, protože v těch se nikdy nedá přesně vypsat vše, tedy každá situace, která by mohla nastat.
Pravidla jsou jedna věc, ale nepsané pravidlo slušného chování a soudržností se zájmy této poradny, věc druhá.
-
Novic
Nový příspěvek
od Novic » 09 úno 2017 09:13
Jak jsi mohl zjistit,že nikdo ze zdejších neklikl na odkaz ?To jako jde jen tak,zjistit návštěvnost webu zákazníkem?Já si myslím,,že ne,to může zjistit jen majitel nebo zaměstnanec eshopu.
-
nechápavá
Nový příspěvek
od nechápavá » 09 úno 2017 09:18
Vycházím ze své zkušenosti. Potřebuju radu, zagooglím. Myslím, že reklamu od dobře míněné rady rozeznám (používám hlavu).
Pokud jde o konkrétní případ, těžko by mi stačila rada, že existuje pěna, kterou nastříkám zaškvařený povrch, nechám pár hodin zaschnout a krásně setřu. Chci tím říct, že existují i necílené reklamy, kterou si některé výrobky prostě zaslouží. Ne výrobce, ne prodejce, ale výrobek sám.
Tím bych tuhle diskuzi i ráda ukončila. Možná se v něčem shodnem, v něčem ne, ale to je taky normální.
-
nechápavá
Nový příspěvek
od nechápavá » 09 úno 2017 09:22
Novic Jak jsi mohl zjistit,že nikdo ze zdejších neklikl na odkaz ?To jako jde jen tak,zjistit návštěvnost webu zákazníkem?Já si myslím,,že ne,to může zjistit jen majitel nebo zaměstnanec eshopu.
Zjistila jsem to ze zdejších reakcí. Pokud by někdo klikl, netrval by na verzi "reklama pro e-shop"
Paranoia?

-
Novic
Nový příspěvek
od Novic » 09 úno 2017 09:29
A to musíš prudit tady nebo otravuješ i na jiných servrech?Jak čtu příspěvky,tady ti pšenka neporoste.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.

-
-
- 3 Příspěvků
- 1148 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Admin 24poradna.eu
29 říj 2016 13:23