Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Stela Soudková
Nový příspěvek
od Stela Soudková » 09 úno 2017 10:00
Zdravím. Dnes bych chtěla vařit hovězí maso. Pořádný vývar a k druhému rajskou z hovězím masem. Změkne maso i bez použití papiňáku? Mám pouze klasické hrnce s poklicí.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 09 úno 2017 10:03
Ano změkne, jen se musí vařit o hodně déle. Záleží na kvalitě masa a stáří kusu ze kterého pochází.
-
Stela Soudková
Nový příspěvek
od Stela Soudková » 09 úno 2017 10:54
ok , zkusím to udělat . Budu ho vařit pod pokličkou a uvidím.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

-
-
- 3 Příspěvků
- 1925 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Hana.K.
22 srp 2016 08:56
-
-
- 8 Příspěvků
- 3716 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
02 pro 2016 16:23
-
-
- 8 Příspěvků
- 2675 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
05 úno 2017 09:43
-
-
- 3 Příspěvků
- 1051 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Daniela
14 úno 2017 12:41
-
-
- 1 Příspěvků
- 521 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od dabač
31 črc 2018 16:40