Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Andrea Škrdlantová
Nový příspěvek
od Andrea Škrdlantová » 02 bře 2017 09:03
Namáčím houby které dám pod maso. Ta voda je ale úplně černá. Když tu vodu přidám i s houbama k masu, nebude pak jídlo hořké?
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 02 bře 2017 09:25
Nahořklé určitě bude, záleží na tom, co vám chutná. Někdo dává i tu vodu, jiný zase jenom houby.
-
Paulie
- člen
- Příspěvků 1535
- Registrován 16 úno 2016 08:21
Nový příspěvek
od Paulie » 02 bře 2017 09:57
Když dávám namočené houby třeba do omáčky, dávám i šťávu. Pokud do jídla které nemá tolik tekutiny, dávám jen houby.
-
-
- 1 Příspěvků
- 760 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
08 kvě 2016 21:18
-
-
- 2 Příspěvků
- 913 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Brouk
18 kvě 2016 23:33
-
-
- 4 Příspěvků
- 1326 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Radka N.
04 říj 2016 17:23
-
-
- 2 Příspěvků
- 848 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
25 bře 2017 11:44
-
-
- 2 Příspěvků
- 621 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
13 pro 2017 11:27