Prasknutí pneumatiky za jízdy
Prasknutí pneumatiky za jízdy
Jaká je příčina toho že praskne během jízdy pneumatika na autě? Sjetý vzorek? Nebo levné nekvalitní pneumatiky?
Pneumatiky v supermarketu jsou stejné, jako pneumatiky stejné značky, provedení a konstrukce, které koupíš v "gumárně", na netu, v e-shopech s náhradními díly a všude jinde. Supermarket je nakoupí ve velkém, dostane velkou množstevní slevu a ta mu umožní je prodávat za nižší cenu. Když k tomu připočteš, že nakupuje levnější (pozor! ne nekvalitní!) značky, dostane se na velmi slušnou cenu pro zákazníka.
Pokud vím, tak dost často takhle prodávají polské Debicy, které jsou levné a přitom poměrně kvalitní. Sám jsem si je tam také asi dvakrát koupil a nemohu si stěžovat.
Když už jsem se dostal tak daleko, tak bacha na čínské gumy. Obecně nejsou špatné,ale některé mají nevyzpytatelné chování v nevhodných podmínkách. Jeden příklad za všechny: Čínské zimáky Zeetex - od nuly dolů si dovolím říci vynikající, ale pozor při teplotách vyšších než cca 5°C a mokré vozovce! Kloužou jak svi.ě :twisted: :twisted: :twisted:
Pokud vím, tak dost často takhle prodávají polské Debicy, které jsou levné a přitom poměrně kvalitní. Sám jsem si je tam také asi dvakrát koupil a nemohu si stěžovat.
Když už jsem se dostal tak daleko, tak bacha na čínské gumy. Obecně nejsou špatné,ale některé mají nevyzpytatelné chování v nevhodných podmínkách. Jeden příklad za všechny: Čínské zimáky Zeetex - od nuly dolů si dovolím říci vynikající, ale pozor při teplotách vyšších než cca 5°C a mokré vozovce! Kloužou jak svi.ě :twisted: :twisted: :twisted:
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek