Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Olga
Nový příspěvek
od Olga » 16 bře 2017 12:46
Užívám na kašel čerstvou cibulovou šťávu s medem která se vždy po několika hodinách vytvoří z nakrájené cibule. Musí se dělat tato šťáva každý den čerstvá nebo lze použít tu z předešlého dne?
-
Paulie
- člen
- Příspěvků 1535
- Registrován 16 úno 2016 08:21
Nový příspěvek
od Paulie » 16 bře 2017 12:47
Každý den vytvářím při bolestech v krku tuto šťávu čerstvou. Měla by být čerstvá, bude i lépe chutnat.
-
Olga
Nový příspěvek
od Olga » 16 bře 2017 12:51
Dělám z jedné velké cibule. Užívám ale pouze lžičku dvě denně.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 16 bře 2017 12:57
Cibule s medem či cukrem se nedělá každý den čerstvá, vždyť se musí odležet, aby spustila šťávu, aspoň den a může se používat i několik dnů, pokud je uschována v chladu!
-
Jitule
- člen
- Příspěvků 1592
- Registrován 20 bře 2016 07:27
Nový příspěvek
od Jitule » 16 bře 2017 12:59
Já dělám cibulovou šťávou každý den čerstvou. Během několika hodin je šťávy dost.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 16 bře 2017 13:07
Manželka, a nejen ona, dělala dětem na delší dobu a dělat se každý den s cibulí...., ale máš pravdu, cibule spustí i kratší dobu.
-
-
- 17 Příspěvků
- 3023 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
09 lis 2018 14:13
-
-
- 3 Příspěvků
- 1331 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
04 lis 2016 17:07
-
-
- 3 Příspěvků
- 1089 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
27 dub 2016 21:31
-
-
- 3 Příspěvků
- 1138 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Bred
30 dub 2016 11:01
-
-
- 2 Příspěvků
- 994 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
10 zář 2016 22:47