Chobotnice je po uvaření stále tvrdá

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Jiří Kunc

Chobotnice je po uvaření stále tvrdá

Nový příspěvek od Jiří Kunc » 18 bře 2017 07:50

Co dělat s tím když je chobotnice po uvaření stále tvrdá?




Zdenek k k

Nový příspěvek od Zdenek k k » 18 bře 2017 07:51

Chceš-li aby chobotnice zůstala po tepelné úpravě pěkně měkká, dej ji vařit s trochou cukru. Cukr zajistí že chobotnice změkne.

Ulina

Nový příspěvek od Ulina » 20 bře 2017 20:58

Ano s tím cukrem je to pravda to mohu potvrdit.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek