Bílý jogurt na hubnutí?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Katka

Bílý jogurt na hubnutí?

Nový příspěvek od Katka » 26 dub 2017 09:40

Je pravda, že když vydržím celý týden jíst jen bílé jogurty a nic jiného, že zhubnu 3 kg?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 26 dub 2017 09:55

Kde jsi to slyšela, že se dá takto zhubnout? Možná zhubneš, ale jen chvilkově a zakládáš si na problém se zažíváním!
Já jsem pro změnu slyšel, že pokud sníš zelenou klobásku, tak jsi chudší o tři kila během pár hodin! :-/n

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 26 dub 2017 10:04

Vykašli se na JPP (jedna paní povídala) a poraď se z lékařem nebo s certifikovaným výživovým odborníkem.
Ty jogurty asi nejsou blbost, ale přesně, jak říká Mudr.Lant: Zaděláváš si tím na další a horší problémy.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 26 dub 2017 12:57

Taková dieta je sice náročná pro mlsné jazýčky, ale neublíží. V jogurtu je dostatek bílkovin a minerálů které tělo potřebuje, obsahuje vápník, fosfor, draslík, hořčík a zinek a vitamíny A, D, B2, B6, B12. Bude ti ale chybět vitamín C, proto přidej ještě aspoň nějaké ovoce. Opravdu rychle zhubneš, ale nesmíš po týdnu zase začít jíst stejně jako předtím, to by přišel jojo efekt. Další potraviny je nutné přidávat postupně a jíst zdravě.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 26 dub 2017 14:23

Týden jíst pouze jogurty
, i když obsahují všeho dobrého dostatek, nedoporučí žádný dietolog.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 26 dub 2017 14:44

To je pravda, dietolog neschválí žádné rychlé hubnutí. Sestaví jídelníček na postupné snižování váhy, tedy dlouhodobý proces. Jenže mladé slečny někdy potřebují zhubnou hodně rychle, třeba do plavek před dovolenou. Na to je jogurtová dieta dobrá.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek