Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
lenka k.
Nový příspěvek
od lenka k. » 27 dub 2017 14:15
Co máte vyzkoušené? Loupat jablka před krouháním na štrúdl nebo ne?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 27 dub 2017 14:20
U nás se štrúdl dělá z nastrouhaných jablek se šlupkou.
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6475
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 27 dub 2017 14:39
Jablka zásadně loupeme, náplň štrúdlu je pak jemnější, než se šlupkami.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 27 dub 2017 14:45
Pod šlupkou je nejvíc vitamínu a vyhazovat je nazdařbůh...
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 27 dub 2017 15:51
Neloupu je. Ta slupka pečením změkne, vůbec tam nevadí.
-
-
- 2 Příspěvků
- 1019 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
23 dub 2017 10:02
-
-
- 3 Příspěvků
- 856 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Luděk 786
27 dub 2017 14:46
-
-
- 4 Příspěvků
- 1487 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
22 led 2017 15:58
-
-
- 6 Příspěvků
- 2441 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
25 pro 2021 07:24
-
-
- 1 Příspěvků
- 773 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
25 črc 2016 12:18