Jak zabránit cukernatění medu?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Petra Černá

Jak zabránit cukernatění medu?

Nový příspěvek od Petra Černá » 20 dub 2016 20:53

Když si koupím med do zásoby tak mi vždycky zcukernatí. Dá se s tím něco dělat aby zůstal dlouho tekutý a nezačal hrudkovatět?




Uživatelský avatar
Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 22 dub 2016 07:13

Když med cukernatí je to známka jeho kvality. Značí to že není ředěný.

Uživatelský avatar
prasák
člen
Příspěvků 891
Registrován 20 bře 2016 07:30

Nový příspěvek od prasák » 22 dub 2016 07:32

Cukernatění medu je normální. Staší sklenici ponořit na 20 minut do vlažné vody a med je opět tekutý.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek