Je chleba co dýl vydrží kvalitnější?
Je chleba co dýl vydrží kvalitnější?
Nebo jsou v něm chemické látky, které ho udrží dýl čerstvý? Nebo je jepší kupovat ten co vydrží třeba jen dva dny?
-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 486 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
09 črc 2018 10:04
-
- 1 Příspěvků
- 1059 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
18 bře 2016 08:05
-
- 2 Příspěvků
- 1078 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
01 kvě 2016 22:25
-
- 2 Příspěvků
- 1161 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
02 čer 2016 20:11
-
- 2 Příspěvků
- 1339 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
21 srp 2016 18:37