Jak dlouho se tu bude šikana?
Jak dlouho se tu bude šikana?
Proč se satam do každého naváží, uráží, vysmívá a na druhé straně je jak mílius? Je to normální od vysokoškoláka, která je sprostý jako dlaždič?
- Admin 24poradna.eu
- člen
- Příspěvků 169
- Registrován 12 úno 2016 08:17
Satame mažu tvé příspěvky protože už se na to nemůžu dívat. Není jeden den aby si na tebe někdo nestěžoval. Začni se chovat prosím tě normálně jinak tě dám opravdu BAN. Každý den je s tebou nějaký problém. Buď ostatní urážíš, nebo nesmyslně nahlašuješ všechny možné příspěvky. Už mě to opravdu nebaví. Do toho píšou minulý uživatelé že se tu s tebou nebudou hádat tak že raději sem chodit nebudou. Opravdu toho začínám mít dost. Dávám ti poslední varování. Už jsem ti dal šancí dost. Jestli někdo rozvrací poradnu tak jsi to ty. Takže poslední varování.
Jestli mě chceš zase psát soukromou poštou že to myslíš s poradnou dobře, tak se o to ani nepokoušej. Já to číst nebudu. Už mě těma řečma neoblbneš. Buď se konečně uklidni a nebo sem chodit prostě nebudeš. Opravdu už mě došla trpělivost. Doufám že se začneš chovat normálně. Jestli mě ještě někdo nahlásí příspěvek že ho zase urážíš nebo ponižuješ tak prostě dostaneš ban.
Až mě budeš odepisovat tak nezapomeň doplnit ať se naučím česky jak to máš ve zvyku. To když někomu napíšeš tak se určitě příště zase na něco zeptá. Toto je poradna a ne diktát z češtiny.
Jestli mě chceš zase psát soukromou poštou že to myslíš s poradnou dobře, tak se o to ani nepokoušej. Já to číst nebudu. Už mě těma řečma neoblbneš. Buď se konečně uklidni a nebo sem chodit prostě nebudeš. Opravdu už mě došla trpělivost. Doufám že se začneš chovat normálně. Jestli mě ještě někdo nahlásí příspěvek že ho zase urážíš nebo ponižuješ tak prostě dostaneš ban.
Až mě budeš odepisovat tak nezapomeň doplnit ať se naučím česky jak to máš ve zvyku. To když někomu napíšeš tak se určitě příště zase na něco zeptá. Toto je poradna a ne diktát z češtiny.