Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Zdeňka Čermáková
Nový příspěvek
od Zdeňka Čermáková » 05 črc 2017 09:37
Hodí se čerstvý králík i na smažení? Chtěli bysme někdy zkusit králíka osmažit.
-
Iva
Nový příspěvek
od Iva » 05 črc 2017 09:39
Samozřejmě že pokud je králík mladý, můžeš ho i smažit.
-
Emil
Nový příspěvek
od Emil » 05 črc 2017 09:40
Pokud smažíš staršího králíka, porce naklepej, povař v osolené vodě a smaž pomalu. Můžeš také hotové porce ještě pokapat máslem a prohřát chvíli v mírně vyhřáté troubě.
-
Milota
Nový příspěvek
od Milota » 05 črc 2017 09:41
Samozřejmě že králíka můžeš připravovat na různý způsob včetně smažení. Můžeš ho udělat i pečeného nebo dušeného s různými přísadami a omáčkami.
-
-
- 2 Příspěvků
- 1042 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od dabač
16 lis 2016 12:34
-
-
- 2 Příspěvků
- 908 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Halina
25 pro 2016 14:53
-
-
- 4 Příspěvků
- 1094 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jarda65
29 bře 2017 09:51
-
-
- 3 Příspěvků
- 935 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Michal Rajchart
04 srp 2017 10:11
-
-
- 4 Příspěvků
- 1255 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
13 lis 2017 22:04