Platí se v Oresi za návrh kuchyně?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Dan Semek

Platí se v Oresi za návrh kuchyně?

Nový příspěvek od Dan Semek » 14 črc 2016 08:43

Když si necháme v Oresi udělat návrh kuchyně nevíte někdo jestli se za to platí?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Kostková Alena

Nový příspěvek od Kostková Alena » 14 črc 2016 09:03

Do konce července mají návrhy kuchyní zdarma se slevou na kuchyni. Platí to na kuchyně objednané do 31.7.2016

Janka

Nový příspěvek od Janka » 26 črc 2016 14:02

ahoj, taky můžu potvrdit, že nám u oresi udělali návrh na kuchyň zdarma.. Nevím do kdy to platí ta sleva k tomu návrhu, ale nám dali slevu když jsme si kuchyň nechali dělat v zimě, takže tam se asi vždycky dá k nějakému snížení dojít...

Randák

Nový příspěvek od Randák » 27 črc 2016 14:01

Můžu také potvrdit. Cena před slevou 65.000 po slevě 42.000 :D . Musí se ale objednat kuchyň do 31.7.2016 . Dáš 15.000 zálohu a zbytek před montáží.

Nelly

Nový příspěvek od Nelly » 28 črc 2016 16:05

Ahojda, taky jsme měnili kuchyň přes oresi. Měli totiž nějaké zimní slevy, tak jsme si to u nich obhlídli a vybrali jednu. Za měsíc a půl jsme jí měli doma a jsem s ní spokojená. Pokud mají do 31.7. teďka slevy, tak bych do toho klidně šla, ale už to je za dveřmi..

Kritýna

Nový příspěvek od Kritýna » 02 srp 2016 20:04

Ahojda, to my máme od oresi kuchyň za plnou cenu. Kdybych věděla, že dělají takovéhle slevy, tak bych si počkala... Ale tak teď s tím už nic neudělám a mám hezkou kuchyň, ale kdyby byla za půlku, tak by mi to nepřekáželo... NOJOO, hlavu si nekoupím nooo...

Lejla

Nový příspěvek od Lejla » 17 srp 2016 10:50

My máme od oresi kuchyň za plnou cenu, ale dostali jsme na spotřebiče slevu, tak nevím jestli se to taky počítá jako sleva na celou kuchyň, každopádně bych neměnila, máme elkovou kuchyň s tím, že kratší rameno nám míří do prostoru a funguje jako bar... Nemáme ani moc skříněk nad linkou, protože tam mám okno, tak se mi tam vešla jen jedna akorát na skleničky, ale to mi neva, protože mám spoustu prostoru v lince...

Anča

Nový příspěvek od Anča » 26 srp 2016 09:34

Holky, my jsme stihly objednat kuchyň do 31.7 (takže slevičku jsme stihli), respektive jsme ji objednali už v půli července a včera nám ji přijeli namontovat a super, jediný co holky, buďte raději u montáže, měli jsme doma průvan tak se furt zavírali dveře, tak když pro něco šli do auta, tak jsem jim musela furt chodit otevírat a tak je i kvůli těmhle drobnostem lepší u toho být…

Julča

Nový příspěvek od Julča » 26 srp 2016 22:02

Teď koukám že mají další akci do konce 8 měsíce. Tudíž neváhejte. Já mám také od nich kuchyni.

+ Docela mi překvapilo že spotřebiče dávají za nákupní ceny. Nejdou ani na internetu sehnat levněji.
+ Kuchyně je opravdu kvalitní.
+ Vyřízení trvá krátce.
+ Zdarma pojištění kuchyně.

- Krátká doba akce. Budu za měsíc předělávat kuchyň u mamky a to už sleva nebude. (ale to je naše chyba že to nestihneme naplánovat než akce skončí) .

Ilonidas

Nový příspěvek od Ilonidas » 05 zář 2016 20:42

Novou kuchyň jsem hledala na internetu a až po přečtení několika zkušeností, které nebyli vždycky pozitivní, jsem radši rozhodla navštívila kuchyňská studia. Kuchyně mě cenou a jejich nápaditostí zaujali hodně u oresi, tak jsem po několika návštěvách jejich kuchyň zakoupila.Zatím je kuchyň pěkná a až na jedny dvířka, které hned přijeli zreklamovat, nebyl žádný problém. BTW - Chválím pohotový servis. Jinak jsem s kuchyní spokojená a ráda doporučím dále.

Olivie

Nový příspěvek od Olivie » 27 zář 2016 15:51

Vzhledem k tomu, že máme kuchyni od Oresi přes 11let a stále v dobrém stavu, tak ráda předám na oresi dobrou recenzi. Veškeré schůzky a jednání na pobočce a při montáži bylo vstřícné, proto ráda doporučím dalším lidem.

Karin F.

Nový příspěvek od Karin F. » 19 říj 2016 14:11

Já mám teda od oresi kuchyň za plnou pálku, když to tady čtu, tak mě až mrzí, že jsem si na nějaké slevy taky nepočkala, ale vybavovali jsme dům a já jsem v něm chtěla už bydlet, tak jsem si hold trošku připlatila, ale jsem nad míru spokojená. Holky na pobočce byli fajn a dělňasové byli takový sympatický kluci s kterýma se dalo i povídat... Kuchyň mě vyšla na cca 110.000, ale mám v ní všechno co jsem si vždy přála...

Kristyna Pobudová

Nový příspěvek od Kristyna Pobudová » 04 lis 2016 15:39

Okolo července minulého roku jsme byli u oresi, jelikož jsme se doptávali kolik by nás vyšla nová kuchyň a co se nabízí u nich za kuchyně. Jelikož jsme nikdy předtím kuchyň nekupovali, tak jsme ze všeho byli ze začátku vyjukaní, ale to po chvíle jednání i s jinými firmami přešlo. Než jsme se rozhodli jen pro Oresi, tak jsme navštívili všechny prodejny s kuchyněmi v okolí. Díky finanční nabídce jsme se, ale rozhodli nechat si udělat návrh u Oresi – i díky tomu, že návrh nám nabídli zdarma, takže tam byl případně prostor bezplatně říct, že od nich kuchyň nechceme. Návrh byl sice trošku krkolomný, ale trochu jsem si k tomu s paní na prodejně sedla, poupravily jsme to a pak pro nás nebyl problém jim zaplatit zálohu na kuchyň a začít s výrobou. Mezi tím u nás byl pán, který nám prostor přesně změřil, aby se kuchyň mohla nechat vyrábět.

Mimochodem náš výběr padl na kuchyň z řady Livanza - přesně řečeno jsme si vybrali kuchyň Tewa s ostrůvkem. Kuchyň byla přesně podle našeho stylu, proto nebylo o čem dál přemýšlet jen jsem do té kuchyně vybrala maličko jiné úchytky než jaké byli vystavené na pobočce.

U oresi jsme rovnou poptali i digestoř do kuchyně, kávovar, troubu, indukční desku, myčku, abychom to potom nemuseli shánět někde externě, né že by na to nebyl čas, ale tady jsme měli jistotu, že nám to smontují najednou, kdybychom to objednávali jinde, tak bychom na to třeba čekali a nebo bychom to naopak museli doma někde uskladňovat, než by nám kuchyň přišla. Všechny spotřebiče máme od firmy Franke, vůbec jsem tu firmu neznala, ale celkem se nám doma osvědčila.

Když přišlo k montáži, byla jsem v šoku z toho co to k nám přišlo za lidi. Nechci říct, že bydlíme někde v nějaké luxusní čtvrti, to ne, ale ...... chlápci měli špinavé oblečení, otrhaný kšiltovky a jeden měl i dírku na ponožce, z čehož jsem byla opravdu v šoku, protože já bych takhle svého partnera nenechala nikdy odejít. Chápu, že je to manuální práce, ale to přece neznamená, že by ty lidi měli vypadat jako trhnani... - ale chápu, že tohle je čistě můj postoj k vizáži lidí. Co se jim ale musí nechat, je že kuchyň přidělali celkem rychle. Sice se chvíli prali s ukotvování skříněk na zeď, protože narazili na nějaký nepoddajný kus ve zdi, takže vrtali pár dírek asi nejdéle z celé práce a skládání kuchyně, ale nakonec se to podařilo a vlastně tím bylo hotovo...

V každém případě kuchyň vypadá hezky. I když jsem musela uklízet, po tom co vrzali do zdí, protože z toho bylo dost prachu, ale kuchyň dopadla dobře, ani nikde netrčí od zdi nebo naopak. Člověk co nám to zaměřoval, to asi zaměřil opravdu přesně. Zatím na nás udělali dobrý dojem/až na ty lidi/, tak snad se nám v ní bude ještě chvíli dařit.

Alena Z.

Nový příspěvek od Alena Z. » 08 pro 2016 14:27

Dobré odpoledne, ráda bych vám sdělila mou zkušenosti s Oresi. V roce 2014 jsme navštívili jejich pobočku s úmyslem zakoupit u nich kuchyň. Obešli jsme jejich pobočku asi 3x, ale bohužel nás tam nic nezaujala, proto jsme vyhledávali i na internetu a i u jiných firem, po nějaké době jsme navštívili Prahu, kde jsme mimo jiné opět navštívili Oresi (jiná pobočka) a byl to pro nás celkem rozdíl pobočka byla větší a rozhodně na výběr tam toho bylo daleko víc, proto jsme na místě vyřešili všechny podrobnosti a po zaměření a výrobě nám doma přistála kuchyň se vším všudy a za dobrou cenu, jen je potřeba vybírat.

Danuše S.

Nový příspěvek od Danuše S. » 04 led 2017 15:24

Musím sem přispět mojí zkušeností s Oreskou, protože jsem byla spokojená a překvapená jejich přístupem, jelikož asi až po 5 letech jsme s nimi řešili jednu reklamaci ohledně myčky, nějako nám špatně vypouštěla čistič a bylo potom všechno nádobí zašpiněné, takže jsem to pak ještě mohla omývat v ruce. A pro myčku si přijeli a asi za 14 dní mi dali vědět, že byla někde chyba že nám přivezou novou, takže za sebe spokojenost.

Linda

Nový příspěvek od Linda » 03 úno 2017 09:56

Já jsem byla v Chomutově na pobočce nadmíru spokojená, připravili nám hezký návrh, ale maličké úpravy to chtělo. Montáž byla provedena na čas a bylo vidět, že jim jde práce dobře od ruky. Kuchyně je hezká a jsem s ní moc spokojená. 

JitušeP.

Nový příspěvek od JitušeP. » 09 bře 2017 10:59

máme od oresi jejich nábytek creativo a celkem se mi líbí, stihli jsme tam u nich nakoupit všechno s 50% slevou, takže to vyšlo dobře a k nám se to moc hodí, kdybych neměla už novou kuchyň z předloňska, tak bych se tam jukla i po nějakých kuchyních.

Miroslava J.

Nový příspěvek od Miroslava J. » 11 dub 2017 13:54

Ahojte, tuhle firmu jsme taky poptávali, ale je stejně podle mě lepší zjistit si od více firem co kde mají... Když nic, tak aspoň pro tu inspiraci. Sama jsem poptávala firmy u kterých byli návrhy zdarma a nechala jsem si k tomu vyčíslit kolik by za takovou kuchyň chtěli. Pro oresku to dopadlo, protože nabídla kuchyň i se spotřebiči o nějakých8tisíc míň, než jiné firmy, tak jsem si řekla že i blbých 8tisíc je lepších než nic.

Dáda

Nový příspěvek od Dáda » 12 kvě 2017 11:09

Dobrý den, co se týče slev u Oresi, tak nemám žádné zkušenosti, my měli bohužel kuchyň za plnou sazbu, ale co se kuchyně týče, tak nemám s tím žádný problém spíš naopak, před dvěma lety jsme jí nechali dělat a je pořád jak když jí přivezli, takže pro mě spokojenost i když jsme žádnou slevu neměli.

Verča

Nový příspěvek od Verča » 12 črc 2017 13:51

Zdravím, mě taky udělali návrh kuchyně zdarma, i když s paní co mi dělala návrh jsem trošku bojovala, protože jsem měla až moc kritérií na to jakou jsem chtěla kuchyň, a ona se mi snažila vysvětlit, že některé věci prostě nejsou možné, ale i tak se snažila vyslyšet každé mé slovo a udělala to nejlépe, jak mohla. Teď mám nadčasovou kuchyň, přesně takovou jakou jsem chtěla.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek