Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 22 črc 2017 12:24
Sdělíte mi své poznatky?
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 22 črc 2017 12:30
Já se přiznám. Nakrájet cibuli, protože nad ní pláču.
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 22 črc 2017 18:26
Podušení cibule...
Dusím ji do tmavohněda - obvykle tak 6 - 8 hodin (cca 5 kilo).
Guláš je pak rychlovka, dělám pečený - takže po nakrájení masa, smíchání surovin a dochucení si jej nevšímám až do stavu "hotovo", pak servíruju.
-
-
- 3 Příspěvků
- 1106 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od 1tyminka1
23 lis 2016 08:12
-
-
- 3 Příspěvků
- 1037 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Luděk
22 kvě 2016 21:55
-
-
- 2 Příspěvků
- 1269 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
03 bře 2017 09:53
-
-
- 3 Příspěvků
- 834 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
23 lis 2017 09:38
-
-
- 2 Příspěvků
- 666 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
14 srp 2018 23:57