Domácí výroba mletého masa

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Alf

Domácí výroba mletého masa

Nový příspěvek od Alf » 23 srp 2017 16:16

Jaký je poměr při výrobě domácího mletého masa libového a tučného na karbanátky? Děkuji




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 23 srp 2017 16:23

Půl na půl je nejlepší volba.

Alf

Nový příspěvek od Alf » 24 srp 2017 07:57

Z jakého kusu vepřového?

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 24 srp 2017 08:28

Pokud chceš opravdu dobrou směs na karbanátky, použij 1/2 bůčku a 1/2 z plecka a pokud máš i kousek hovězího, uděláš karbanátky jedná báseň.

Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 24 srp 2017 14:13

Plecko, pokud chceš karbanátky libové.
Bůček+plecko, pokud je chceš tučnější.
A kousek hovězího (tak 10 % hmotnosti vepřového) na prát.

Dobrou chuť...
a:-)


Alf

Nový příspěvek od Alf » 24 srp 2017 18:07

Karbanátky jsou skvělé díky. Dobrá práce.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek