Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Alf
Nový příspěvek
od Alf » 23 srp 2017 16:16
Jaký je poměr při výrobě domácího mletého masa libového a tučného na karbanátky? Děkuji
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 23 srp 2017 16:23
Půl na půl je nejlepší volba.
-
Alf
Nový příspěvek
od Alf » 24 srp 2017 07:57
Z jakého kusu vepřového?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 24 srp 2017 08:28
Pokud chceš opravdu dobrou směs na karbanátky, použij 1/2 bůčku a 1/2 z plecka a pokud máš i kousek hovězího, uděláš karbanátky jedná báseň.
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 24 srp 2017 14:13
Plecko, pokud chceš karbanátky libové.
Bůček+plecko, pokud je chceš tučnější.
A kousek hovězího (tak 10 % hmotnosti vepřového) na prát.
Dobrou chuť...

-
Alf
Nový příspěvek
od Alf » 24 srp 2017 18:07
Karbanátky jsou skvělé díky. Dobrá práce.
-
-
- 3 Příspěvků
- 922 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Lucie Lukášová
16 črc 2016 13:29
-
-
- 2 Příspěvků
- 616 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
01 říj 2017 10:19
-
-
- 2 Příspěvků
- 1205 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
06 kvě 2016 07:49
-
-
- 3 Příspěvků
- 1541 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
29 čer 2016 20:59
-
-
- 4 Příspěvků
- 1142 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Inger
08 říj 2016 00:26